Carpaccio ανανά: μια gourmet συνταγή για όσους αγαπούν τις δροσερές γεύσεις

Ο ανανάς αλλιώς…

Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη carpaccio; Στη μαγειρική είναι συνώνυμο του τρόπου κοπής και σερβιρίσματος ωμών υλικών. Το έχουμε συνδέσει με ψάρι ή κρέας, τι θα έλεγες όμως αν δοκίμαζες κάτι γλυκό και πολύ υγιεινό;

Δεν έχεις φανταστεί αυτή την παραλλαγή με τον ανανά και το γιαούρτι, είμαστε σίγουρες. Έλα λοιπόν ν’ ανακαλύψουμε άλλη μια εύκολη και δροσιστική πρόταση του αγαπημένου μας Jamie Oliver, που ομολογουμένως ταιριάζει με τη διάθεσή μας για κάτι διαφορετικό. Θα μπορούσε να είναι ένα gourmet επιδόρπιο σ’ ένα ακριβό εστιατόριο. Τώρα λοιπόν μπορείς να το απολαύσεις από το σπίτι σου και να νιώσεις πως βρίσκεσαι για δείπνο στο εστιατόριο της αρεσκείας σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Plus.Queen.gr


Πηγή