Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

21 nail art γιατί είναι Κυριακή και κρατάμε τις παραδόσεις

Μία ακόμα Κυριακή ξημέρωσε και είναι 10 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ήδη περάσει δέκα ημέρες που υποδεχτήκαμε το 2021 και νομίζουμε πώς το 20᾽προσπαθεί να μας σαμποτάρει. Δεν θα το βάλουμε κάτω όμως. Έχουμε στείλει τόσα καλά vibes σε αυτή τη χρονιά που είμαστε σίγουρες ότι θα είναι υπέροχη συνεπώς δεν δίνουμε σημασία στις πρώτες της αναποδιές.

Στο θέμα μας όμως: Τα νύχια! Κάθε Κυριακή φτιάχνουμε μία απολαυστική ποτ πουρί gallery με όλα τα σχέδια που μας άρεσαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (και δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε στα καθημερινά nailspirations) και αυτό κάναμε και σήμερα. Αποφασίσαμε ταυτόχρονα ότι, κάθε Κυριακή η gallery θα περιλαμβάνει 21 σχέδια γιατί με τόση λαχτάρα περιμέναμε το 2021.

Σε προσκαλούμε λοιπόν να φτιάξεις έναν ακόμα καφέ και να κάνεις το scroll της Κυριακής που θα σε οδηγήσει στο σημερινό daily nailspiration. Έχουμε σχέδια εύκολα και σχεδόν ακατόρθωτα, πολύχρωμα αλλά και nude, έχουμε τάσεις και μικροσκοπικά έργα τέχνης… Σίγουρα κάποιο θα σου αρέσει και σίγουρα θα κρατήσεις screenshots. Ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: All the feels: Αυτή η nail artist μετατρέπει τα συναισθήματά μας σε μανικιούρ

 


Πηγή