Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

3 λάθη που κάνεις με την κρέμα σώματος και δε βλέπεις αποτέλεσμα

Η skincare routine είναι προσωπική υπόθεση για την κάθε γυναίκα. Κι αυτό έχει εξήγηση… Η κάθε μία από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικό τύπο δέρματος, με αποτέλεσμα να επιλέγει και άλλα συστατικά στις κρέμες, τα serum και τα κάθε είδους προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου.

Οι περισσότερες, όμως, έχουμε κάτι κοινό. Αμελούμε ή δε δίνουμε την πρέπουσα σημασία στην ενυδάτωση του σώματός μας. Τι δεν το ήξερες; Και αυτή η περιποίηση είναι μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σου. Όπως ακριβώς, δηλαδή, φροντίζεις το πρόσωπό σου, έτσι θα πρέπει να περιποιείσαι και όλο το σώμα σου κάθε μέρα.

Βλέπεις, η κρέμα σώματος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην προστασία της επιδερμίδας σου απέναντι στα πρώτα σημάδια γήρανσης και να τη διατηρεί λαμπερή, υγιή και σφριγηλή. Τα αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά που μπορεί να περιέχει μια body lotion είναι ικανά να προστατεύσουν το δέρμα σου από τη φθορά που προκαλούν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, από τις ελεύθερες ρίζες, αλλά και να βοηθήσουν στην παραγωγή κολλαγόνου. Απίστευτο; Κι, όμως, αληθινό.

Μήπως, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει τη φροντίδα της επιδερμίδας του σώματός σου; Ή μήπως δε βλέπεις το δέρμα σου ενυδατωμένο, παρόλο που χρησιμοποιείς συχνά την body lotion σου; Σίγουρα κάτι συμβαίνει… Για την ακρίβεια, μάλλον κάνεις ένα από τα τρία λάθη που θα βρεις στην παρακάτω gallery και ήρθε η ώρα να το σταματήσεις αμέσως. Ανακάλυψε ποιο είναι αυτό και ξεκίνα να φροντίζεις τον εαυτό σου πιο σχολαστικά. Άλλωστε, έχεις όσο χρόνο θέλεις εν μέσω δεύτερου lockdown. Γιατί να μην το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου;

Διάβασε ακόμα: Ξέρουμε ποιο είναι το κραγιόν που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη και μας εντυπωσίασε


Πηγή