Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

3 μυστικά της Gigi Hadid για πολύ μακριά και λαμπερά μαλλιά

Είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα και ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που βρίσκονται στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. Καθόλου περίεργο, βέβαια, αν σκεφτείς πως διαθέτει φυσική ομορφιά, ένα υπέροχο σώμα και ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό πρόσωπο. Μάλιστα, από τότε που έγινε μανούλα, πριν μερικούς μήνες, μοιάζει να έχει ομορφύνει ακόμα πιο πολύ. Ο λόγος για την Gigi Hadid.

Το θέμα μας, βέβαια, εδώ δεν είναι η γενικότερη ομορφιά της Gigi, αλλά τα απόλυτα υγιή μαλλιά της. Γιατί ναι! Εκτός όλων των άλλων χαρισμάτων, η 26χρονη star διαθέτει και υπέροχα, μακριά μαλλιά. Πραγματικά, κάνοντας ένα scroll στο Instagram account της θα πεις σίγουρα πως αυτό το κορίτσι αποτελεί #hairgoal για όλες μας.

Τα μαλλιά της δείχνουν δυνατά, υγιή, λαμπερά, χωρίς σπασμένες άκρες και ψαλίδα, χωρίς καμία απολύτως ξηρότητα. Ξέρουμε! Θα σκεφτείς πως πίσω της έχει ένα ολόκληρο team επαγγελματιών, που φροντίζουν τα μαλλιά της και πως εσύ δεν μπορείς ποτέ να αποκτήσεις τέτοια ποιότητα τρίχας. Κάνεις λάθος, όμως.

Ναι, σίγουρα η Gigi Hadid συνεργάζεται με τους καλύτερους hairstylists, οι οποίοι φροντίζουν τα μαλλιά της, ωστόσο και η ίδια ακολουθεί μια hair care routine στο σπίτι της, η οποία είναι υπεύθυνη για… αυτό το ονειρεμένο αποτέλεσμα στην τρίχα της. Ποια είναι, λοιπόν, αυτή η ρουτίνα; Θα την ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery και θα δεις πως τελικά μόνο δύσκολο δεν είναι να αποκτήσεις κι εσύ τόσο μακριά και λαμπερά μαλλιά σαν της Gigi!

Διάβασε ακόμα: 10 αντηλιακά με χρώμα για απόλυτη προστασία και τέλεια κάλυψη


Πηγή