Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

3 hair color trends που θα μας απασχολήσουν το 2021

Τα μαλλιά μας αυτήν την περίοδο βιώνουν μια δύσκολη κατάσταση. Τα κομμωτήρια είναι κλειστά εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, η ρίζα κοντεύει να φτάσει… στο πάτωμα και οι άκρες μας φωνάζουν «βοήθεια» από την ταλαιπωρία. Το ξέρω! Αδημονείς κι εσύ για να ανοίξουν τα κομμωτήρια και να επισκεφθείς τον αγαπημένο κομμωτή σου για να κάνεις ένα ολικό φρεσκάρισμα λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Όλες αυτό έχουμε ανάγκη. Και για να γίνουμε όμορφες και για να ανέβει η διάθεσή μας, βρε παιδί μου. Κάνε λίγη υπομονή, όμως! Κοντοζυγώνει η στιγμή που θα περιποιηθείς τα μαλλιά σου. Μέχρι τότε, αποφάσισα να σου γνωρίζω τις τρεις πιο hot τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το 2021.

Σκέφτηκα πως… μπορεί να θες να κάνεις κάποια αλλαγή στο χρώμα σου λίγο πριν την εκπνοή του 2020. Γιατί αυτή η αλλαγή να μην είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair color trends της νέας χρονιάς; Και έτσι έψαξα, αναζήτησα στο Instagram και βρήκα τα πιο ωραία χρώματα μαλλιών που απευθύνονται σε καστανές, κοκκινομάλλες και ξανθές κοπέλες και τα οποία θα ορίσουν το 2021.

Ανακάλυψέ τα κι εσύ στην παρακάτω gallery, κράτα σε screenshot το color trend που ένιωσες να σου κλείνει πονηρά το μάτι και κάνε το προώθηση στον κομμωτή σου για να το συζητήσετε μαζί διαδικτυακά πριν ανοίξουν τα κομμωτήρια. Μετά, πες του να σε βάλει στη λίστα με τα ραντεβού του, ώστε να είσαι πανέτοιμη και ανανεωμένη στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ακόμα κι αν αυτές οι γιορτές γίνουν κεκλεισμένων των θυρών για τις οικογένειές μας, δε σημαίνει πως εμείς δεν πρέπει να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Αυτό κάνε κι εσύ, λοιπόν με μια… ολική ανανέωση στο χρώμα μαλλιών σου!

Cover photo: @leibarssalon

Διάβασε ακόμα: Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποκαλούμε #hairicon την Ελένη Φουρέιρα


Πηγή