Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει από εμάς το καλύτερο, θέλει να δει αντίδραση

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει από εμάς το καλύτερο, θέλει να δει αντίδραση

Ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίζει την πορεία του στην Ευρώπη, καθώς κατάφερε να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στο γκρουπ του στο Champions League, ωστόσο οι εμφανίσεις δεν ήταν αυτές που άπαντες θα επιθυμούσαν στο Λιμάνι. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε πως υπάρχει απογοήτευση για το γεγονός αυτό, αλλά τόνισε πως περιμένει αντίδραση, κάτι που επιθυμεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Άλλωστε, ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» έστειλε το μήνυμά του στην ομάδα μετά το παιχνίδι και την ήττα από την Πόρτο, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αντιληφθεί ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση και άμεσα, κάτι που εξέφρασε μέσω των δηλώσεών του στην κάμερα της Nova.

«Είμαστε απογοητευμένοι και λυπημένοι, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει με αυτόν τον τρόπο αυτά τα παιχνίδια. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε, αλλά όλες οι ομάδες περνάνε από δύσκολες φάσεις. Έτσι και ο Ολυμπιακός, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα την ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη φάση. Ήδη προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα μας με τη Λαμία και είναι σημαντικό για μας να παίξουμε με δύναμη, χαρακτήρα και να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός», ανέφερε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για το μήνυμα του κ. Μαρινάκη στην ομάδα, τόνισε: «Είναι πάντα δίπλα μας, έτοιμος να μας υποστηρίξει, ώστε να δίνουμε το καλύτερο. Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να βγούμε από αυτή. Μας είπε ότι περιμένει από εμάς το καλύτερο και ότι είναι εδώ για να δει από μας να αντιδρούμε».

Όσο για το ματς με τη Λαμία, ο 50χρονος προπονητής είπε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Στο Champions League είχαμε πρόβλημα στο γκολ, αλλά στο πρωτάθλημα έχουμε την καλύτερη επίθεση και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η Λαμία παίζει κλειστά και θα χρειαστεί χαρακτήρα και σωστή συμπεριφορά. Θα πρέπει να μιλήσει η προσωπικότητα των ποιοτικών ποδοσφαιριστών μας, θα πρέπει να παίξουμε με πάθος. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πρέπει να το κάνουμε και στη Λαμία».

Ερωτηθείς για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Τιάγκο Σίλβα στο επερχόμενο ματς, απάντησε: «Ο Τιάγκο είναι σε πολύ καλή φάση, είναι έτοιμος, έχει ρυθμό και το βλέπουμε. Έδωσε καλή εικόνα όταν είχε προβλήματα, όταν πέρασε μια δύσκολη φάση με τραυματισμούς. Θα παίξει την Κυριακή».

Τέλος, για το αν έχει προτίμηση ή πρόβλεψη για την κλήρωση των «32» του Europa League, σχολίασε: «Είναι ένα μίνι Champions League. Όποια ομάδα κι αν βρεθεί στο δρόμο μας, θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος».


Πηγή