Τετάρτη , 12 Αύγουστος 2020
3 μάσκες με ροζ άργιλο και θα λάμψετε...

3 μάσκες με ροζ άργιλο και θα λάμψετε…

Τι είναι ο ροζ άργιλος; Είναι ένα μείγμα άσπρου και κόκκινου αργίλου που τον χρησιμοποιούμε για τις μαλακτικές του ιδιότητες για εύθραυστες και ευαίσθητες επιδερμίδες δίνοντάς τους υπέροχη λάμψη.

Ας απολαύσουμε λοιπόν 3 υπέροχες μάσκες, βλέποντας τα ορατά τους αποτελέσματα στο πρόσωπό μας:

Μάσκα αργίλου με νερό τριαντάφυλλου: αυτή η μάσκα είναι κατάλληλη για ταλαιπωρημένες επιδερμίδες που έχουν χάσει την λάμψη τους. Για το μείγμα χρειάζεται να ανακατέψετε 2 κουταλιές της σούπας αργίλου, 1 κουτάλι της σούπας νερό τριαντάφυλλου και 1 κουταλάκι του καφέ αμυγδαλέλαιο. Με αυτό τον εύκολο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε μια μάσκα ανάπλασης. Εφαρμόστε την σε καθαρό πρόσωπο αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια για 12 περίπου λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Μάσκα αργίλου με μέλι: ανακατέψτε 2 κουτάλια της σούπας ροζ άργιλο, 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι, λάδι αβοκάντο και μέλι. Αφού φτιάξετε το μείγμα εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας για 10 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Μάσκα ροζ αργίλου με χαμομήλι: για τους πιο ταλαιπωρημένους και κουρασμένους σας προτείνουμε αυτή την μάσκα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 1 κουτάλι της σούπας άργιλο, 1 κουταλάκι καφέ έλαιο macadamia. Τέλος, προσθέστε χαμομήλι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Εφαρμόστε την μάσκα και ξεπλύνετε με νερό.

 

 

Πηγή: onmed.gr