Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

4 γυναίκες με φυσικά σγουρά μαλλιά αποκαλύπτουν τα μυστικά του styling τους!

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, σίγουρα έχεις τα δικά σου μυστικά για να διατηρήσεις τα μπουκλάκια σου ενυδατωμένα και πάντα στην εντέλεια! Αυτή τη φορά, τέσσερις διάσημες σγουρομάλλες μίλησαν στο ELLE και αποκάλυψαν τι κάνουν εκείνες για να έχουν ένα άψογο σγουρό hairlook που κλέβει τις εντυπώσεις:

 

 

-Η Jasmine Sanders συμβουλεύει:

1b55ecba0c52b05b5f1e8d4221fed825

«Ξεκίνησε να χρησιμοποιείς ένα βαμβακερό T-shirt για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου αντί να χρησιμοποιείς πετσέτες. Οι πετσέτες μπορεί να καταστρέψουν κατά κάποιο τρόπο τις φυσικές μπούκλες σου. Πραγματικά, όταν χρησιμοποιείς βαμβακερά T-shirts τα μαλλιά σου δεν «τσαλακώνονται», ούτε ταλαιπωρούνται, ενώ δε μειώνεται ο φυσικός τους όγκος. Προσωπικά, μου αρέσει να αφήνω τα μαλλιά μου να στεγνώνουν φυσικά τις περισσότερες φορές, από το να χρησιμοποιώ σεσουάρ ή κάποιο αντίστοιχο hair tool. Αν βέβαια, πρόκειται να χρησιμοποιήσεις πιστολάκι, βάλε φυσούνα. Λατρεύω τα προϊόντα Moroccanoil για σγουρά μαλλιά και πιο συγκεκριμένα τη Smoothing Mask με argan butter που τα ενυδατώνει σε βάθος και τα τιθασεύει μέσα σε περίπου 15 λεπτά.»

 

-Η Mélodie Vaxelaire αναφέρει χαρακτηριστικά:

116

«Χρησιμοποιώ τα προϊόντα της Bumble and bumble για σγουρά μαλλιά. Βρέχω τα μαλλιά μου κάθε μέρα μόνο με νερό, χωρίς να λούζομαι και στη συνέχεια βάζω conditioner ή leave-in conditioner. Βουρτσίζω τα μαλλιά μου, αφήνω το conditioner και χρησιμοποιώ μια πετσέτα, στεγνώνοντας κάπως τα μαλλιά μου ταμποναριστά. Προσέχω μόνο να μην αφαιρέσω όλο το προϊόν. Τέλος, τα αφήνω να στεγνώσουν εντελώς φυσικά.»

-Η Jillian Hervey λέει χαρακτηριστικά:

Jillian Hervey of LION BABE

«Εφαρμόζω στα μαλλιά μου λάδι καρύδας μία φορά το μήνα, πράγμα που τα θρέφει πολύ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις λάδι καρύδας, να το λιώσεις, να το τοποθετήσεις στα μαλλιά σου και να το αφήσεις για περίπου μία ώρα. Στη συνέχεια, το ξεπλένεις, λούζοντας τα μαλλιά σου ως συνήθως, πράγμα που κάνει τα μαλλιά σου πιο0 δυνατά και απαλά.»

-Τέλος, η Dilia Martins αποκαλύπτει τα δικά της μυστικά:

tumblr o3hnadIpus1ufd4mdo4 1280

«Απλά τα πλένω με conditioner και μετά τα στεγνώνω ελαφρά με την πετσέτα. Στη συνέχεια, βάζω αρκετή λοσιόν για τα μαλλιά. Συνήθως χρησιμοποιώ προϊόντα Shea Moisture ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να τα ενυδατώσει σωστά. Έπειτα, βάζω αρκετό gel για τα μαλλιά προκειμένου να δημιουργήσω ένα cool hairlook και τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά. Είναι πολύ βασικό. Επίσης, λούζω τα μαλλιά μου με κρύο νερό κάθε δύο μέρες. Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιώ αρκετό conditioner προκειμένου να τα διατηρήσω ενυδατωμένα.»

 

 


Πηγή