Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

5 μυστικά για να χρησιμοποιείς το concealer σαν make up expert

Είναι αλήθεια πως το μακιγιάζ κάπως το ξεχάσαμε μέσα στο 2020. Το αφήσαμε για λίγο στην ησυχία του μιας και μέναμε διαρκώς στο σπίτι, δεν είχαμε κάπου να πάμε και αμέσως σκεφτόμασταν… ποιος ο λόγος να βαφτούμε; Λογικό και – αν θες τη γνώμη μας- σωστό, μιας και έτσι επιτρέψαμε στο δέρμα μας να «αναπνεύσει», να ξεκουραστεί και να γίνει πιο φρέσκο από ποτέ.

Υπήρχε, ωστόσο, ένα προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποιούσαμε όσο ποτέ άλλοτε. Κυρίως για να φαινόμαστε λαμπερές και όχι αγουροξυπνημένες όταν έπρεπε να μιλήσουμε με τους συναδέλφους μας μέσω Zoom και Teams. Ο λόγος για το… concealer.

Παραδέξου το! Πόσες φορές δεν ξύπνησες, έλαβες mail για έκτακτο online meeting και έτρεξες στο μπάνιο να βάλεις λίγο κονσίλερ! Για να φωτίσει το βλέμμα, να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη, βρε παιδί μου, μιας και δεν είχες προλάβει καν να πιείς καφέ. Και κάπως έτσι, σώθηκες τελευταία στιγμή.

Σκέφτηκες ποτέ, όμως, αν ο τρόπος και το concealer που χρησιμοποιείς είναι σωστά; Μάλλον, όχι! Σπάνια, είναι η αλήθεια, κάποια γυναίκα θα σκεφτεί πως κάνει λάθος στην εφαρμογή του concealer. Όλες θεωρούμε πως ο δικός μας τρόπος είναι και ο σωστός χωρίς να τον έχουμε μελετήσει ουσιαστικά. Αρκεί να μας αρέσει αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη μας.

Δεν είναι, βέβαια, έτσι τα πράγματα. Και το concealer έχει τα μυστικά του, όπως ακριβώς και το eyeliner, η μάσκαρα ή το κραγιόν. Για να τα ανακαλύψεις, αρκεί να κάνεις scroll στην παρακάτω gallery και- φυσικά- να αρχίσεις να τα εφαρμόζεις από τώρα κιόλας. Μήπως έχεις Zoom meeting σε λίγο και το έχεις ξεχάσει;

Διάβασε ακόμα: 10 value for money προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου


Πηγή