Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 τρόποι να φορέσεις την πράσινη σκιά και να ξεχωρίσεις

Εδώ και πολύ καιρό σού έχουμε μιλήσει για το μεγάλο comeback της δεκαετίας του ’90 στο χώρο της ομορφιάς. Μέσα στα πολλά old-school trends, λοιπόν, που βλέπουμε έντονα, είναι και οι χρωματιστές σκιές. Η μόδα, άλλωστε, κάνει κύκλους και έτσι φέτος αποφάσισε να μας βάλει δυναμικά στην πιο colorful διάθεση προκαλώντας μας να δοκιμάσουμε πορτοκαλί, φούξια, κίτρινες, κόκκινες και πράσινες σκιές στα μάτια. Και με τις τελευταίες θα ασχοληθούμε σε αυτό εδώ το θέμα.

Οι πράσινες σκιές έχουν γίνει οι αγαπημένες μας αυτό το καλοκαίρι και υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για αυτό. Το πράσινο είναι ένα χρώμα που δηλώνει την ελπίδα, την ανάπτυξη, την αρμονία και την ασφάλεια, στοιχεία τα οποία τώρα- εν μέσω πανδημίας- έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Μπορεί να τη θεωρείς κάπως bold, εκκεντρική και διαφορετική από ένα συνηθισμένο eye look με μαύρο eyeliner ή χρυσή σκιά, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό είναι στο μυαλό σου. Η πράσινη σκιά μπορεί να είναι κάπως παρεξηγημένη, αλλά είναι πολύ κολακευτική – ειδικά για τα καστανά μάτια- και μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις φορώντας και το πιο απλό ή αδιάφορο outfit.

Ακόμα να πειστείς για τους ισχυρισμούς μας; Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά στην παρακάτω gallery και ανακάλυψε πέντε ultra fresh και κομψούς τρόπους να φοράς μέχρι το τέλος του καλοκαιριού (αλλά και το φθινόπωρο) την πράσινη σκιά και να γίνεις η απόλυτη 90’s queen. Δεν μπορεί… Θα πειστείς!

Διάβασε ακόμα: 6 στυλ σανδαλιών που φοράς τώρα και θα φοράς και τον Σεπτέμβριο

 


Πηγή