Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το πεντάλεπτο της μαμάς: To πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε σώσει

Δεν έχεις χρόνο. Όπως και πολλές από εμάς άλλωστε που προσπαθούμε να χωρέσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις μέσα σε ένα 24ωρο. Να φροντίσουμε τα παιδιά, το σπίτι αλλά και εμάς τις ίδιες. Να είμαστε σε όλες τέλειες αλλά δυστυχώς δεν είναι λίγες φορές που βάζουμε σε προτεραιότητα τους άλλους και αφήνουμε πράγματα που θα θέλαμε να κάνουμε, στην άκρη. 

Όπως την γυμναστική για παράδειγμα. Από τη μία αναβολή στην άλλη. Θα ξεκινήσω αύριο, μεθαύριο, την Δευτέρα, … τον Σεπτέμβρη… Κα

Και να που ήρθε ο Σεπτέμβρης και τελικά όχι μόνο γυμναστήριο δεν γράφτηκες αλλά ούτε και έκανες κάποια άσκηση γυμναστικής γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΟΝΟΣ.

Καλά δεν τα λέμε;

Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα το παρακάτω βίντεο γυμναστικής που διαρκεί μόνο πέντε λεπτά. Ναι, ναι, καλά διαβάζεις. Μόνο 5 λεπτά και θα σε βοηθήσει τόσο να χάσεις κιλά όσο και να γραμμώσεις το σώμα σου. Αρκεί να το ακολουθείς τέσσερις φορές την εβδομάδα. 

Βάλτο στο πρόγραμμά σου, άρχισε να γυμνάζεις το σώμα σου και θα δεις ότι ο Σεπτέμβρης θα «βγει» πολύ πιο εύκολα με τόσο «τρέξιμο» που έχεις να ρίξεις με τα παιδιά από δω και από εκεί.


Πηγή