Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

5 χτενίσματα με στέκα που γίνονται μέσα σε πέντε λεπτά

Η ζέστη τις τελευταίες μέρες μάς έχει κάνει να αγανακτούμε. Δεν αντέχουμε άλλο να ιδρώνουμε στο πι και φι, να σκάμε κυριολεκτικά και μαζί με όλα αυτά να έχουμε τα μαλλιά μας που μας ζεσταίνουν ακόμα περισσότερο. Κάτι πρέπει να κάνουμε.

Σίγουρα αυτές τις μέρες θα έχεις καταφύγει σε λαστιχάκια και κοκαλάκια για να πιάσεις τα μαλλιά σου και να είσαι δροσερή και κομψή ταυτόχρονα. Εκτός, όμως, από αυτές τις άμεσες και κλασικές λύσεις, μπορείς να δώσεις ένα πιο luxury twist στο χτένισμά σου με ένα πολύ στυλάτο αξεσουάρ: τη στέκα.

Η στέκα ήδη από τον χειμώνα έκανε δυναμικό comeback, φορέθηκε πολύ και συνεχίζει να είναι τάση και το καλοκαίρι. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να χτενίσεις τα μαλλιά σου μέσα σε πέντε λεπτά, ολοκληρώνοντας το hair look με μια ultra fashionable στέκα. Είτε επιλέξεις να κάνεις αλογοουρά, να αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου, να κάνεις half-up ή κότσο, η στέκα είναι το αξεσουάρ μαλλιών που θα κάνει αυτόματα update σε όλο το look σου. Κι αν σκέφτεσαι ότι μετά από μερικές ώρες μπορεί η στενή στέκα να σε καταπιέσει με αποτέλεσμα να έχεις πονοκέφαλο, σου έχουμε τη λύση: φόρεσέ τη πάνω από τα αυτιά και δε θα αισθανθείς καμία ταλαιπωρία, όσες ώρες κι αν περάσουν.

Cover photo: @itsamanething

Διάβασε ακόμα: 10 μυστικά για να έχεις πάντα δροσερή και φρέσκια αναπνοή


Πηγή