Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

5 beauty συνήθειες που θα «πάρουμε» μαζί μας από το 2020 στο 2021

Το 2020 πλησιάζει στο τέλος του και μας φαίνεται σαν ψέματα. Όλη η χρονιά έμοιαζε με κακόγουστο αστείο είναι η αλήθεια, κάναμε ωστόσο υπομονή και φτάσαμε να είμαστε μία ανάσα μακριά από τον αποχαιρετισμό της. Όσο κακή ήταν όμως, ήταν άλλο τόσο καλή. Γιατί; Γιατί μέσα από όλα αυτά που έγιναν αλλάξαμε προτεραιότητες και πήραμε σημαντικά μαθήματα.

Δεν παίρνουμε πλέον δεδομένα τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τις μικρές χαρές της ζωής όπως ο καφές με τους φίλους. Το φιλί και η αγκαλιά έχουν άλλη, μεγαλύτερη αξία και ο χρόνος έχει άλλο νόημα για όλους μας. Η ζωή μας άλλαξε και –τολμούμε να πούμε- βελτιώθηκε σε μερικούς τομείς αλλά δεν θα τα αναλύσουμε ΟΛΑ τώρα. Τώρα θα μιλήσουμε για την ομορφιά.

Το self-care και το beauty πρωταγωνίστησαν στην καραντίνα, στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου δηλαδή, και ήταν διαφορετικά. Είχαμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας και κάναμε περισσότερα πράγματα. Πήραμε λοιπόν πολλά beauty μαθήματα όπως πχ την αξία του να γεμίζεις τη μπανιέρα αλλά και πάλι, δεν θα τα πούμε ΟΛΑ εδώ. Θα μιλήσουμε μόνο για τα 5 πράγματα που μας έμαθε το 2020 και που θα «πάρουμε» μαζί μας όταν υποδεχτούμε το 2021.

Κάνε ένα ακόμη scroll για να τα μάθεις όλα και υποδέξου με χαμόγελο, αισιοδοξία και αγάπη τη νέα χρονιά. Ό, τι έγινε, έγινε. Κοιτάμε μπροστά, δεν μένουμε στο παρελθόν και όλα θα πάνε καλά…

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown


Πηγή