Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

5 beauty rituals + 5 προϊόντα για να γίνεις η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου το Πάσχα

Το ξέρουμε! Είσαι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη που ένα τετραήμερο βρίσκεται προ των πυλών. Αυτές τις μέρες αργιών του Πάσχα θα ξεκουραστείς, θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις όσα έχεις στερηθεί τόσο καιρό. Δηλαδή, την οικογένειά σου, τις βόλτες σου και τους αγαπημένους φίλους σου. Πάντα, βέβαια, με προσοχή και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Δεν πρέπει, όμως, να αφιερώσεις χρόνο και σε εσένα; Να γίνεις η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου και ταυτόχρονα να αποσυμπιεστείς από όλη την πίεση και ένταση που βιώνεις καθημερινά στη δουλειά σου; Μα, φυσικά, και πρέπει! Το έχεις ανάγκη και μπορείς να το κάνεις πράξη από απόψε κιόλας.

Αφιέρωσε, λοιπόν, χρόνο στον εαυτό σου και περιποιήσου το σώμα και το πρόσωπό σου. Φρόντισε το δέρμα σου από την κορυφή ως τα νύχια για να είσαι πανέτοιμη για την ημέρα του Πάσχα, αλλά και για να νιώσεις κι εσύ καλά με εσένα.

Μπες στο μπάνιο, βάλε χαλαρή μουσική να παίζει, άναψε λίγα κεριά και άσε σε κάποιο άλλο δωμάτιο το κινητό σου σε flight mode. Δεν χρειάζεται να σε ενοχλήσει κανένας τώρα. Αυτή είναι η ώρα σου και αξίζει να ακολουθήσεις τα πέντε beauty rituals που θα βρεις στην παρακάτω gallery, αλλά και να χρησιμοποιήσεις τα πιο μυρωδάτα προϊόντα με γιασεμί. Θα μυρίσει όλο το μπάνιο σου άνοιξη και θα έρθει αμέσως ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη σου. Όλες το έχουμε ανάγκη αυτό, έτσι δεν είναι;

Διάβασε ακόμα: Michelle Obama: Ποιο είναι το μυστικό της νεανικής και σφριγηλής επιδερμίδας της;


Πηγή