Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

5 scrunchies και 5 αντηλιακά μαλλιών για insta-worthy μαλλιά στην παραλία!

Τα μαλλιά στην παραλία είναι μία κάπως… πονεμένη υπόθεση. Κάποιες τα έχουν πιασμένα συνέχεια ψηλά (εμείς) ενώ άλλες, πιο τυχερές, μπορούν να τα αφήνουν ελεύθερα. Μερικές δεν τα βρέχουν καν και άλλες κάνουν περίτεχνα χτενίσματα. Όλες ωστόσο τραβάμε selfies ή βάζουμε τις φίλες (και τους καλούς μας) να μας βγάλουν φωτογραφίες για το instagram. Το πως θα συμπεριφερθούν τα μαλλιά στην παραλία εξαρτάται από τον τύπο των μαλλιών σου, από το πόσο τα προσέχεις και… από μικρές λεπτομέρειες! Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας: Scrunchies και αντηλιακά μαλλιών. 

Τα scrunchies έγιναν τάση και εξακολουθούν να είναι γιατί μιλάμε για το πιο fun, χρωματιστό αξεσουάρ μαλλιών εκεί έξω. Επειδή λοιπόν είναι fun και χρωματιστό, είναι και τέλειο για την παραλία. Μπορεί να κάνει τα βαρετά, πιασμένα μαλλιά πιο όμορφα και σίγουρα θα τα κάνει insta-worthy για αμέτρητα likes. Όπως είπαμε όμως, μόνο ένα κοκαλάκι δεν αρκεί, είναι η λεπτομέρεια. Για να έχεις όμορφα μαλλιά στην παραλία χρειάζεσαι φροντίδα, θρέψη και προστασία και όλα αυτά σου τα χαρίζουν τα αντηλιακά μαλλιών. Δεν φτιάχτηκαν έτσι απλά για να επιβαρύνουν το νεσεσέρ και το budget σου άλλωστε.  

Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να βγάλεις τις πιο όμορφες φωτογραφίες και να νιώθεις κούκλα και με αυτοπεποίθηση για τα μαλλιά σου, βρήκαμε τα πιο fun scrunchies και τα συνδυάσαμε με τα πιο καλά αντηλιακά μαλλιών. Κάνε τον δικό σου συνδυασμό και βάλτα στο νεσεσέρ σου από τώρα! 

cover photo @mytownhouseuk 

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Μιας που μιλήσαμε για scrunchies… Δες πως θα φτιάξεις ένα μόνη σου! 


Πηγή