Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

5 tips για να παραμένει αναλλοίωτο το μακιγιάζ σου κάτω από τη μάσκα

Η πανδημία του κορονοϊού, δυστυχώς, συνεχίζεται και όπως θα έχεις ακούσει οι τελευταίες εξελίξεις μάς υποχρεώνουν να φοράμε σχεδόν συνέχεια τη μάσκα προστασίας. Σε δημόσιες υπηρεσίες, κάθε είδους καταστήματα και μέσα μαζικής μεταφοράς είμαστε υποχρεωμένες να κυκλοφορούμε με μάσκα. Και, φυσικά, θέλω να είσαι υπάκουη σε αυτήν την οδηγία. Είναι για το καλό όλων μας!

Αυτή η νέα συνθήκη, όμως, δε μας «απαγορεύει» ταυτόχρονα να έχουμε και ένα περιποιημένο μακιγιάζ. Μη μας πεις τώρα ότι επειδή φοράς μάσκα συνηθίζεις να μη βάφεσαι ή να βάφεις μόνο τα μάτια σου. Θα έρθει και η στιγμή της ημέρας που θα τη βγάλεις και σίγουρα δε θέλεις να μοιάζεις απεριποίητη ή να είσαι κάπως χλωμή.

Βέβαια, θα μας πεις ότι όσες φορές δοκίμασες να κάνεις ένα όμορφο μακιγιάζ και να φορέσεις τη μάσκα τελικά κατέληξες κάπως πασαλειμμένη και με το μισό foundation να έχει ξεβάψει πάνω στο ύφασμα. Ναι, και σε εμάς συνέβη κάτι παρόμοιο, ειδικά τις πρώτες μέρες «γνωριμίας» μας με αυτό το νέο αξεσουάρ. Γι’ αυτό και κάναμε μερικές δοκιμές στο μακιγιάζ, ώστε να δούμε πώς θα καταφέρουμε να το διατηρήσουμε σταθερό, εκεί στη θέση του.

Όπως θα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery, λοιπόν, υπάρχουν 5 μαγικά και πανεύκολα tricks που θα σε βοηθήσουν να κρατάς «γερά» στη θέση του το μακιγιάζ σου. Και αρκετά καλυπτικό μακιγιάζ μπορείς να κάνεις, και κραγιόν να φοράς και ό,τι άλλο θέλεις. Αρκεί να υιοθετήσεις τα tips που σου προτείνουμε για τέλειο αποτέλεσμα…

Διάβασε ακόμα: Το νέο haircut της Chrissy Teigen είναι η αλλαγή που χρειαζόσουν τόσο καιρό


Πηγή