Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Δώρα που τα απολαμβάνεις χωρίς να τα αγγίξεις

Δώρα που τα απολαμβάνεις χωρίς να τα αγγίξεις

Έχει γενέθλια και ψάχνετε ένα δώρο που θα το θυμάται για πάντα; Παντρεύονται και θέλετε να τους χαρίσετε κάτι ξεχωριστό; Πλησιάζει η επέτειος σας; Τότε μην αμελήσετε να δείτε τα Άυλα Δώρα – Δώρα Εμπειρίας Baladeur. Τα δώρα που απολαμβάνεις χωρίς να τα αγγίζεις… Είναι εμπειρίες ζωής που τις βιώνεις και τις κρατάς καλά φυλαγμένες στο θησαυροφυλάκιο των αναμνήσεων!

Τα δώρα εμπειρίας Baladeur είναι εμπειρίες ζωής σε συσκευασία δώρου που πωλούνται με τη μορφή gift vouchers (σαν ανοικτά “εισιτήρια”), εννεάμηνης κυρίως διάρκειας ισχύος, με εγγύηση τιμής, σε συσκευασία δώρου, μαζί με ευχετήρια κάρτα, οδηγίες χρήσης και δικαίωμα αλλαγής.

Πρωτοτυπήστε χαρίζοντας στα αγαπημένα σας πρόσωπα δώρα εμπειρίας Baladeur!

Εμείς συλλέξαμε κάποιες από τις πιο ευφάνταστες προτάσεις, ικανές να ξετρελάνουν και να εντυπωσιάσουν τους πάντες:

Συγκυβέρνηση αεροπλάνου από 100€

Δώρο Πτήση με Αεροπλάνο

Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση της απογείωσης, τη θέα της Αττικής από ψηλά με προαιρετική συμμετοχή στο πιλοτάρισμα υπό την καθοδήγηση του πιλότου και την εκπληκτική εμπειρία της προσγείωσης, ως κατά αποκοπή εμπειρία ζωής ή και συνεχίζοντας με μαθήματα πιλότου! Ανοίξτε τα φτερά σας για ένα νέο χόμπι η μια καριέρα στην αεροπορία.

Οδήγηση Ferrari για μικρούς και μεγάλους, από 68€

Δώρο Οδήγηση Ferrari

Όχι δε πρόκειται για simulator ή για κάποιο αυτοκίνητο που μοιάζει με Ferrari. Το παιδί οδηγεί κανονικό αυτοκίνητο Ferrari 360 modena, χωρίς να χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης, αφού την οδηγεί σε πίστα. H Ferrari διαθέτει βοηθητικά πεντάλ τα οποία για ασφάλεια χειρίζεται ο εκπαιδευτής που κάθεται στη θέση του συνοδηγού.

Scuba Diving, από 35€

Δώρο Scuba Diving

Ξεκινώντας από τα 4-6 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, θα κάνετε τα πρώτα σας βήματα ως δύτης και αν θέλετε θα μπορείτε να συνεχίσετε ή όχι με επιπλέον μαθήματα κατάδυσης. Νιώστε ασφαλής κάτω από τη συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση των εκπαιδευτών σας. Ζήστε τη μοναδική στιγμή της αιώρησης μέσα στο νερό και απολαύστε τις απίθανες εικόνες του βυθού.

Μουσείο Αυτοκινήτου από 10€

Δώρο επίσκεψη στο Μουσείο Αυτοκινήτου

Είσοδος στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου! Στους τρεις ορόφους του Μουσείου, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν 112 αριστουργήματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης καθώς και να περιηγηθούν στη μαγευτική ιστορία του τροχού από το 300 π.Χ. έως τις μέρες μας. Σκοπός του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου είναι η ενημέρωση του κοινού για τα επιτεύγματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας και η εκπαίδευση των νέων στην οδική ασφάλεια και συμπεριφορά.

Ιππασία από 10€

Δώρο Ιππασία

Με τη βοήθεια του έμπειρου εκπαιδευτή θα ανεβείτε στο άλογό σας για να χαρείτε μια όμορφη διαδρομή και θα δείτε τη φάρμα από ψηλά! Καλπάστε χαλαρά με τα άλογό σας στο φυσικό τους περιβάλλον μέσα στη φύση και μάθετε από τον εκπαιδευτή σας όλα όσα θα θέλατε να σας πει για τα άλογα κατά τη διάρκεια της βόλτας. Από τα πιο αγαπημένα δώρα εμπειρίας για ζευγάρια!

Συγκυβέρνηση ελικοπτέρου από 312€

Δώρο Πτήση με Ελικόπτερο

Απολαύστε την απογείωση, τη θέα της Αττικής από ψηλά, προαιρετικό πιλοτάρισμα υπό τις οδηγίες του πιλότου, εξοικείωση με τον αεραθλητισμό, τη μοναδική αίσθηση της προσγείωσης από τη θέση του συγκυβερνήτη + Πιστοποιητικό 1ης πτήσης.

Παραπέντε από 70€

Δώρο Παραπέντε

Στη μία θέση κάθεται ο εκπαιδευτής σας και στην άλλη εσείς. Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις ή δύναμη για να απολαύσετε αυτή την εμπειρία. Απογειώνεστε μαζί με τον εκπαιδευτή σας, θαυμάζετε τη μαγική θέα από ψηλά και μαθαίνετε βασικές γνώσεις για το παραπέντε, αποκτώντας τη δυνατότητα να συνεχίσετε και με μαθήματα χειριστή!

Πιλοτάρισμα F16 από 49€

Δώρο Πιλοτάρισμα F-16

Μια εμπειρία που μέχρι πρότινος βίωναν μόνο οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών, τώρα στη διάθεση μικρών και μεγάλων, με ή και χωρίς καμία γνώση του αντικειμένου! Γίνε πιλότος ενός μαχητικού αεροσκάφους F-16 υπό τις οδηγίες εκπαιδευτή σε στρατιωτικό προσομοιωτή Fighting Falcon F-16, με θέα 180 μοιρών, με πιστές αναπαραστάσεις αεροδρομίων, ήχων και καιρικών συνθηκών, πραγματικά συστήματα ελέγχου, οπλικά συστήματα και πλήθος αποστολών, από εναέρια μάχη έως ακροβατικά!

Spa από 10€

Δώρο Spa

Νιώστε αναζωογονημένοι, χωρίς ένταση, γεμάτοι ενέργεια και αντιμετωπίστε καλύτερα τις αρνητικές επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Ένα πρωτότυπο και πολύ χρήσιμο δώρο, που σίγουρα θα λατρέψετε!

Και εκατοντάδες άλλα πακέτα δραστηριοτήτων σε τιμές που ξεκινούν από 10€ 

Αγοράστε δώρα εμπειρίας οn-line στο baladeur.gr ή επί τόπου στο φυσικό κατάστημα στη Γλυφάδα ή και τηλεφωνικώς, επιλέγοντας από εκατοντάδες έτοιμες ιδέες. Μπορείτε να εξοφλήσετε με ή χωρίς πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή στο courier ή με κατάθεση σε τράπεζα ή μετρητοίς στο φυσικό κατάστημα Baladeur στη Γλυφάδα. Παραλάβετέ τα αυθημερόν με e-voucher (αν δεν θέλετε συσκευασία) ή άμεσα από το κατάστημα Baladeur της Γλυφάδας ή με courier για παράδοση την επόμενη ημέρα πανελλαδικά.

Οι οδηγίες που συνοδεύουν κάθε δώρο εμπειρίας σας ενημερώνουν ότι έχετε περιθώριο 9 μηνών για να κλείσετε ραντεβού και να απολαύσετε την εμπειρία σας ή να την αλλάξετε on-line με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία σας αρέσει περισσότερο, από το e-shop  baladeur.gr

Συσκευασίες Δώρου

Μία από τις συσκευασίες των Δώρων Εμπειρίας Baladeur

Leader στα δώρα εμπειρίας από το 2005! Το baladeur.gr αποτελεί τον Leader και τον μοναδικό σε μακρόχρονη γνώση εκπρόσωπο του απαιτητικού αυτού χώρου των εμπειριών ζωής ως το κατάστημα που δημιούργησε την έννοια «άυλο δώρο – δώρο εμπειρίας» για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα, από το 2005!


Πηγή