Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 tips και 5 προϊόντα για να έχεις τα πιο απαλά πόδια ever!

Είμαστε στα μέσα του Ιουνίου και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως τα χειμερινά, μακριά παντελόνια και τα καλσόν μας έχουν κρυφτεί βαθιά μέσα στην ντουλάπα. Τη θέση τους έχουν πάρει κοντά (και μακριά) φορέματα, σορτς και βερμούδες και τα λευκά μας πόδια οδεύουν προς το σοκολατί χρώμα. Αυτό που μας απασχολεί λοιπόν αυτό τον καιρό είναι η απαλότητα των ποδιών μας… Εντάξει και το χρώμα τους ξεκάθαρα μας απασχολεί αλλά αυτό το δουλεύουμε ήδη.

Η απαλότητα όμως είναι μία άλλη υπόθεση και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την… τεμπελιά. Πολλές φορές βαριόμαστε να βάλουμε κρέμα σώματος μετά το μπάνιο και μετά το ξύρισμα (Θου Κύριε) και γι’ αυτό δεν επιτρέπεται να γκρινιάζουμε. Πώς γίνεται να έχουμε απαλή, βελούδινη επιδερμίδα ενώ την αφήνουμε αφυδατωμένη και απεριποίητη; Η ενυδάτωση λοιπόν –όπως αντιλαμβάνεσαι- είναι απαραίτητη αλλά δεν αρκεί. Υπάρχουν και άλλα, μικρά πράγματα που πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις πράγματι υπέροχα απαλά πόδια και θα τα βρεις όλα παρακάτω.

Ετοιμάσαμε μία gallery με tips και προϊόντα που θα λατρέψεις και θα αλλάξουν την υφή των ποδιών σου τόσο που… θα θες και εσύ να τα αγγίζεις συνέχεια! Για δες…

Διάβασε ακόμα: Coconut lover! Με αυτά τα προϊόντα θα μυρίζεις καλοκαίρι από την κορυφή ως τα νύχια


Πηγή