Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

50 shades of blue – 10 μπλε μανικιούρ για να βρεις το επόμενο δικό σου

Οι τάσεις πάνε κι έρχονται τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά. Το μπλε χρώμα, ωστόσο, είναι διαχρονική αξία και για αυτό το βλέπεις παντού κάθε μα κάθε σεζόν. Ρούχα, αξεσουάρ, είδη διακόσμησης σε κάθε πιθανή απόχρωση του μπλε είναι πανταχού παρόντα.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα νύχια. Ένα μπλε μανικιούρ δεν είναι ποτέ out of season και αυτό δεν σου το λέμε για πρώτη φορά. Τα έχουμε ξαναπεί και σήμερα ήρθε η ώρα για μια… beauty επανάληψη.

True Blue! Το μπλε παραμένει στο top των επιλογών μας για το μανικιούρ και βρήκαμε τα καλύτερα

Τι συμβολίζει το μπλε

Θα έχεις ακούσει πολλές φορές για τα χρώματα και τους συμβολισμούς τους. Το πράσινο, για παράδειγμα, συμβολίζει την ελπίδα και το κόκκινο το πάθος.

Το μπλε, λοιπόν, είναι το χρώμα του ουρανού, της θάλασσας και του αέρα. Συμβολίζει την ηρεμία, τη σταθερότητα, τη γλυκύτητα, την καθαρή σκέψη. Είναι το χρώμα του διαλογισμού και της περισυλλογής.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 네일블리진 (@nail_velyjin_)

Είναι το χρώμα, δηλαδή, μπορεί τόσο να σε ηρεμήσει όσο και να σου δώσει δύναμη. Ίσως για αυτό κι εγώ έχω τόση αδυναμία στο μπλε. Για να καταλάβεις, δεν υπάρχει περίπτωση να δω κάτι σε μπλε χρώμα και να μη «λυγίσω». Αυτόματα, όλα τα χρώματα χάνουν την αίγλη τους και το μπλε «κερδίζει» στην καρδιά μου.

Blue nails – Χαμός στο Instagram

Αναζητώντας, λοιπόν, στα Instagram accounts για το επόμενο trend στα νύχια… τι να δω; Το μπλε παντού! Κάθε πιθανή απόχρωση του μπλε έχει κατακλύσει το Instagram. Cobalt blue, σιέλ, navy blue, neon, τιρκουάζ…

Κι εγώ, όπως καταλαβαίνεις, σαν blue lover που είμαι δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Έψαξα και βρήκα για εσένα τα 10 πιο κομψά μπλε μανικιούρ που πέρασαν μπροστά από τα μάτια μου. Check την gallery, ανακάλυψέ τα και κράτησε τα απαραίτητα screenshots για να τα δείξεις στη nail artist σου!

Cover photo: @betina_goldstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • #ChanelNails: 10 super chic nail art και 10 πράγματα που δεν ήξερες για το θρυλικό Νο. 5

  • Dreaming of Spring! Κόντρα στον καιρό λαχταρήσαμε φλοράλ μανικιούρ και η Betina τα έφτιαξε




Πηγή