Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Σασμός: «Ελιωσε» το Twitter με την αγκαλιά Μαρίνας-Αντώνη

Αλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο του Σασμού παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης.

Τελικά ο Μαθιός τη γλίτωσε από τα ξαδέρφια της Μαρίνας και έσφιξε ξανά τη Βασιλική στην αγκαλιά του.

Η σκηνή όμως που συγκίνησε τους χρήστες του Τwitter ήταν μεταξύ του Αντώνη και της Μαρίνας. Οι δυο τους βρέθηκαν προκειμένου να ρωτήσει εκείνος αν έχει νέα από τα ξαδέλφια της και την ενημερώνει ότι τους βρήκε, τους μίλησε κι έφυγαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα κατέρρευσε γιατί ήταν η ημέρα που ο Πετρής θα είχε γενέθλια ο Πετρής. Ο Αντώνης πάντα βράχος στο πλευρό της της άνοιξε την αγκαλιά τους και έκανε τους χρήστες του Twitter να λιώσουν.

Δείτε τα σχόλια του Twitter για τον Σασμό:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σασμός: Ο θαυμασμός του Δημήτρη Ημελλου για την Μαρία Πρωτόπαππα

Ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα είναι ένα από τα ζευγάρια του Σασμού, που έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι δυο τους έχουν μια αγάπη αληθινή που βασίζεται στον σεβασμό, στο θαυμασμό και την αφοσίωση.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του Δημήτρη Ήμελλου στην εκπομπή Πάμε Δανάη για το ρόλο του στον Σασμό ο ίδιος αποκάλυψε τον όρο που έβαλε για την Μαρία Πρωτόπαππα, πριν υπογράψει.

«Όταν είπα ”ναι” στον Σασμό, ήξερα ότι ο έρωτάς μου στη σειρά θα ήταν η Μαρία Πρωτόπαππα. Ήταν μέσα στους όρους, ρωτούσα ποιοι θα είναι. Ήθελα να ξέρω με ποιους συζητάνε, μου είχαν πει για τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαρία Πρωτόπαππα, κι εγώ συνέχισα να ρωτάω εάν ισχύει. Είμαι θαυμαστής της Μαρίας Πρωτόπαππα και δεν κάνω τίποτε άλλο από το να τη χαζεύω όταν παίζω μαζί της!», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Η χημεία τους είναι φανερή και ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι δύο τους έχουν ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Δημήτρης Ήμελλος έχουν παίξει μαζί στην σειρά του Alpha «Το 10» που προβλήθηκε τις σεζόν 2007-2008.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φανατικό κοινό του «Σασμού» ανακάλυψε την συνύπαρξη της τηλεοπτικής Μαρίνας και του Αντώνη πριν λίγους μήνες και τους ξαναείδαμε στο Twitter σε μικρότερη ηλικία από σκηνή της σειράς «Το 10».


Πηγή