Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

5+1 αποχρώσεις ρουζ που ταιριάζουν σε ΟΛΕΣ!

Το ρουζ είναι ένα προϊόν για το οποίο δεν μιλάμε αρκετά. Αναλωνόμαστε με τα κονσίλερ και τις μάσκαρα και δεν αναφέρουμε το ένα προϊόν που πραγματικά μας μεταμορφώνει με δύο πινελιές. Το ρουζ μιμείται την όψη υγείας στο πρόσωπο και πιστεύω πως είναι παρεξηγημένο γιατί, συχνά, δεν επιλέγουμε το σωστό χρώμα για εμάς και έτσι το αποτέλεσμα δεν μας κάνει εντύπωση.  

Αν ωστόσο έχεις φορέσει το ιδανικό ρουζ για εσένα έστω μία φορά, τότε ξέρεις πόσο τέλειο είναι. Κάπως έτσι ερωτεύτηκα εγώ το ρουζ. Όταν με έβαψαν επαγγελματικά για πρώτη φορά, προφανώς χρησιμοποίησαν το ρουζ που μου ταιριάζει και από τότε δεν υπάρχει μέρα που να μην φορέσω ρουζ, ακόμα και άβαφτη. Πως όμως επιλέγεις το σωστό για εσένα χρώμα; 

Όλα εξαρτώνται από τον τόνο της επιδερμίδας σου, από το σχήμα του προσώπου σου… Δεν είναι πυρηνική φυσική αλλά είναι μία κάποια τέχνη. Τωρα θα νομίζεις πως πρέπει να πας σε κάποια σχολή για να μπορείς να επιλέγεις το σωστό για εσένα ρουζ αλλά δεν χρειάζεται! Υπάρχουν και universal αποχρώσεις, αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες και αυτές θα σου δείξω σήμερα. Στην παρακάτω gallery θα βρεις 6 ρουζ που ταιριάζουν σε εσένα, τη φίλη σου και τη Naomi Campbell (που λέει ο λόγος) και δεν χρειάζεται καν να τα δοκιμάσεις για να τα αγοράσεις. Οι αποχρώσεις τους είναι κάπως ροζ κάπως ροδακινί και κάπως nude γι αυτό ταιριάζουν πιστεύω σε όλες. 

Ρίξε λοιπόν μια ματιά και βάλε το ρουζ στη ζωή σου (αν δεν υπάρχει ήδη). Θα με ευγνωμονείς είμαι σίγουρη… 

Διαβασε ακόμα:5 tips για να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου όσο περισσότερο γίνεται 


Πηγή