Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

6 σκιές για να αντιγράψεις το φανταστικό eye look της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ για πολλούς λόγους. Είναι αυθεντική, ευγενική και πολύ ανατρεπτική σαν προσωπικότητα. Έχει κάτι το ξεχωριστό τόσο ο χαρακτήρας της όσο και η εμφάνισή της. Φέτος, την απολαμβάνουμε για ακόμη μια χρονιά ως κριτή στο “The Voice of Greece” και η αλήθεια είναι πως έχουμε παρατηρήσει μια διαφορά στην εικόνα της από πέρσι.

Η τραγουδίστρια τη φετινή σεζόν εμφανίζεται στις τηλεοπτικές οθόνες μας κάθε φορά με όλο και πιο elegant μακιγιάζ. Το make up της είναι πάντα τόσο φρέσκο, νεανικό και κομψό όσο ποτέ άλλοτε. Και ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Διότι από φέτος το μακιγιάζ της Ελεονώρας ανέλαβε ο make up artist, Γιάννης Σίσκος, ο οποίος κάνει πραγματικά θαύματα.

Θαύμα έκανε και πολύ πρόσφατα όταν δημιούργησε ένα glam eye look στην Ελεονώρα. Είναι αυτό που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία, αλλά και λίγο πιο κάτω. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ, που μας θύμισε disco, που μας έφτιαξε τη διάθεση και μας έδωσε ιδέες για το πώς μπορούμε να βαφόμαστε στα zoom parties για να γιορτάζουμε τα γενέθλια των φίλων μας.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eleonora Zouganeli (@elzouganeli)

Πρωταγωνιστής του μακιγιάζ, όπως βλέπεις, είναι η μπλε σκιά με glitter, που καλύπτει όλο το καπάκι του ματιού. Το υπόλοιπο make up κινείται σε nude τόνους ακριβώς για να λάμψει και να ξεχωρίσει αυτή η σκιά. Κι επειδή ξέρουμε πως κι εσύ τώρα που είδες αυτό το make up θα θέλεις να το δοκιμάσεις, σου βρήκαμε και τις απαραίτητες σκιές. Για την ακρίβεια, κάναμε ρεπορτάζ αγοράς και εντοπίσαμε έξι φανταστικές σκιές για να υιοθετήσεις κι εσύ το eye look της Ελεονώρας. Δες τις στην παρακάτω gallery και κάνει τα ψώνια σου άμεσα. Οι εκπτώσεις συνεχίζονται, άλλωστε…

Διάβασε ακόμα: Ορκωμοσία Biden: 12+1 βερνίκια νυχιών στα χρώματα των outfits που επέλεξαν οι Πρώτες Κυρίες




Πηγή