Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

6 τρόποι για να πεις «αντίο» στα κιτρινισμένα δόντια

Αν είσαι coffee addict, αν σου αρέσει να απολαμβάνεις πού και πού το κρασί σου παρέα με τις φίλες ή τον αγαπημένο σου ή αν δε λες «όχι» σε ένα τσιγαράκι για διάλειμμα με τη διπλανή σου στο γραφείο, τότε σίγουρα θα έχεις έρθει αντιμέτωπη με τα κιτρινισμένα δόντια. Βλέπεις, μπορεί αυτού του είδους οι απολαύσεις να κάνουν λίγο πιο όμορφη την καθημερινότητά μας, όμως είναι «εχθροί» για την υγιή και λαμπερή όψη των δοντιών μας.

Γιατί τι άλλο θέλουμε για να νιώσουμε ευφορία, χαρά και να ανέβει η διάθεσή μας; Ένα πηγαίο, αληθινό και ολόλευκο χαμόγελο. Σκέψου, πόση χαρά νιώθεις όταν ένας άνθρωπος σε καλημερίζει χαρίζοντάς σου το πιο ειλικρινές του χαμόγελο; Ε δεν είναι λίγο ewww… να χαμογελάς και να αισθάνεσαι ότι τα δόντια σου είναι κιτρινισμένα; Ρητορική είναι η ερώτηση. Φυσικά και ΔΕΝ είναι ωραία αυτή η κατάσταση.

Όχι, αυτό που θα σου προτείνουμε για να απαλλαγείς από τα κιτρινισμένα δόντια δεν είναι μια επίσκεψη στον οδοντίατρο για λεύκανση. Άλλωστε, δεν είναι αυτή η μόνη λύση. Υπάρχουν φυσικοί και οικονομικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς μόνη σου να επέμβεις και να απαλλαγείς από την κιτρινίλα και την αντιαισθητική όψη της στοματικής κοιλότητάς σου.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η δύναμη των φρούτων είναι μεγάλη, όπως επίσης και κάποιων απλών συστατικών που όλες έχουμε στα σπίτια μας. Μη χάνεις χρόνο, λοιπόν! Κάνε scroll και μάθε πώς θα απαλλαγείς επιτέλους από τα κίτρινα δόντια και πώς θα ανακτήσεις το χαμένο, αστραφτερό χαμόγελό σου!

Διάβασε ακόμα: Google: Αυτά τα 9 skincare συστατικά αναζητήθηκαν περισσότερο το 2020


Πηγή