Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

6 must τρόποι για να χρησιμοποιήσεις τα λάδια

Ένα πολυχρηστικό λάδι ξηρό, ή αρωματικό, με glitter σύνθεση ή χωρίς, είναι η καταλληλότερη αγορά για αυτήν την περίοδο του χρόνου. Ακριβώς για τον λόγο που πρεσβεύει το όνομά του! Οι χρήσεις του είναι περισσότερες από ότι νόμιζες. Διάβασε και θα καταλάβεις:

1. Για χρήση στο σώμα: Αμέσως μετά το μπάνιο ή το ντους, κάνε απαλό μασάζ σε όλο το σώμα σε στεγνό ή υγρό δέρμα. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και διακριτικά αρωματισμένη.

2. Για χρήση στα μαλλιά: Κάνε μασάζ σε στεγνά ή νωπά μαλλιά για 15-20 λεπτά σαν θεραπεία πριν το λούσιμο. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών μετά το λούσιμο, για λάμψη και προστασία από το καθημερινό styling. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα σε αυτή την περίπτωση.

3. Μετά τη θάλασσα: Αμέσως μετά την παραλία το λάδι μπορεί να σου εξασφαλίσει πλούσια ενυδάτωση, ενώ η shimmer εκδοχή ενός λαδιού είναι ιδανική για χρυσαφένιες αποχρώσεις στο ντεκολτέ, στα χέρια και στις γάμπες.

4. Στην παραλία για τα μαλλιά: Το χρησιμοποιείς για να τιθασεύσεις τα άγρια, φριζαρισμένα μαλλιά σου και να τα προστατέψεις από τη θαμπάδα, την αφυδάτωση και την ξηρότητα.

5. Στην αποτρίχωση: Εναλλακτικά του αφρού για τη χρήση του ξυραφιού ώστε να αποτρέψει ερεθισμούς και κοψίματα. Επίσης, είναι ιδανικό γιατί απαλύνει το δέρμα μετά την αποτρίχωση με κερί και απομακρύβει τα υπολείμματα.

6. Ιδανικό για τα νύχια σου και τα πετσάκια γύρω από αυτά αλλά και για να γυαλίσει και να ανανεωθεί το χρώμα στο mani-pedi σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλη η καλοκαιρινή σου φροντίδα σε 3 μόνο βήματα


Πηγή