Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

6+1 χτενίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια που μπορείς να δοκιμάσεις τα Χριστούγεννα

Τι να πρωτοπεί κανείς για τη Ζέτα Μακρυπούλια! Είναι μια υπέροχη ηθοποιός και παρουσιάστρια, που μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές συγκίνησης, αλλά και γέλιου μέσα από τις επαγγελματικές επιτυχίες της. Τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε κάθε μεσημέρι στον ANT1, μιας και παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ».

Η Ζέτα, εκτός από το μπρίο, την αμεσότητα και το ταλέντο της, μας εντυπωσιάζει καθημερινά με τις εμφανίσεις της. Τα beauty looks της, αλλά και τα outfits που επιλέγει να φορέσει είναι πάντα ultra chic και εμείς δε χορταίνουμε να την παρακολουθούμε.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, κάτι έχουμε πάθει με τα μαλλιά της. Για καλό το λέμε, φυσικά. Η πανέμορφη Ζέτα εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με πολύ όμορφα, καλαίσθητα και glamorous χτενίσματα, διά χειρός του προσωπικού της hairstylist, Στέφανου Βασιλάκη, και εμείς βλέποντάς τη χάνουμε… τα λόγια μας.

Άσε που πιστεύουμε ότι είναι χτενίσματα, τα οποία φέρουν μαζί τους λίγη από τη λάμψη και τη χρυσόσκονη των Χριστουγέννων. Είναι εντυπωσιακά, δυναμικά, κομψά και υπέροχα, για αυτό αποφασίσαμε να σου τα παρουσιάσουμε στην παρακάτω gallery. Περιηγήσου, λοιπόν, και δες τα επτά πιο φανταστικά και γιορτινά χτενίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια, τα οποία κι εσύ σίγουρα μπορείς να κάνεις μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Ακόμα κι αν αυτά τα Χριστούγεννα είναι πιο μοναχικά ή με λιγότερο κόσμο στο πλάι μας, αυτό δεν μας εμποδίζει να είμαστε λαμπερές, χαμογελαστές και εντυπωσιακές. Κάν’ το, λοιπόν, κι εσύ, όπως η Ζέτα!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Ο πιο απλός τρόπος να αντιμετωπίσεις τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο στα μάτια


Πηγή