Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

8 καλοκαιρινές beauty συνήθειες που πρέπει να συνεχίσεις και το φθινόπωρο

Βιώσαμε ένα περίεργο καλοκαίρι με μια ακόμα πιο αλλόκοτη νέα κανονικότητα, που συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για πολύ καιρό! Μάθαμε να φοράμε παντού τη μάσκα μας και να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας από τον Covid-19, τηρήσαμε τις αποστάσεις και μέσα σε όλο αυτό το social distancing οι περισσότερες από εμάς καταφέραμε να κάνουμε και ολιγοήμερες διακοπές.

Το καλοκαίρι, όμως, τώρα τελείωσε. Ναι, εμείς ήμασταν αυτές που σου λέγαμε μέχρι πριν λίγες μέρες ότι είναι ακόμα εδώ, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι μπήκε ο Σεπτέμβρης. Και, φυσικά, να μη σε πιάσει κατάθλιψη. Πώς θα συμβεί αυτό;

Θα ξεκινήσεις να βάζεις τη ζωή σου σε κουτάκια (Παρθένος ομιλεί εδώ) αρχίζοντας από το πώς πρέπει να διαμορφωθεί η beauty routine σου. Βλέπεις τους καλοκαιρινούς μήνες οι περισσότερες από εμάς φροντίζαμε εντατικά την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το σώμα μας λόγω της έκθεσης στον ήλιο και στο αλάτι της θάλασσας και τώρα που μπήκε δειλά-δειλά το φθινόπωρο φαίνεται ότι κάπως… χαλαρώσαμε λιγάκι. Δεν είμαστε alert και πρέπει να το παραδεχτείς αυτό!

Αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι ότι ακόμα και τώρα που δεν έρχεσαι σε επαφή με τη θάλασσα ή δεν κάνεις με τις ώρες ηλιοθεραπεία, πρέπει να ακολουθείς συστηματικά μια beauty/skincare routine και μάλιστα να δανειστείς μερικές καλοκαιρινές συνήθειές σου και το φθινόπωρο. Ναι, ναι οι συνήθειες δεν κόβονται «μαχαίρι» και ειδικά αυτές που θα δεις στην παρακάτω gallery θα πρέπει να τις ακολουθείς… ευλαβικά και σχολαστικά. Όπως ακριβώς πλένεις και τα χέρια σου!

Διάβασε ακόμα: Τριχόπτωση το φθινόπωρο; 5 tips για να την αντιμετωπίσεις


Πηγή