Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

9+1 λάθη που κάνεις στα σγουρά μαλλιά σου

Κάθε κορίτσι που έχει ολόισια μαλλιά πάντα ήθελε να έχει σγουρά. Και το αντίθετο! Όσες έχουμε σγουρά και τι δε θα δίναμε να είχαμε ίσια, μεταξένια μαλλιά και να μη χρειάζεται να έχει γίνει το ισιωτικό η προέκταση του χεριού μας. Αν είσαι κι εσύ σγουρομάλλα, καταλαβαίνεις ακριβώς τι εννοούμε και ποια κατάσταση περιγράφουμε.

Τα σγουρά μαλλιά για κάποιους είναι ξεχωριστά και εντυπωσιακά, για εμάς που τα έχουμε, όμως, είναι η μόνιμη δυσκολία της καθημερινότητάς μας. Απαιτούν πολλή φροντίδα με σωστά προϊόντα, συγκεκριμένα κουρέματα και χτενίσματα και… μας ταλαιπωρούν αρκετά.

Βλέπεις, οι μπούκλες δε στέκονται και δεν είναι πάντα καλοσχηματισμένες, ενώ η υγρασία της ατμόσφαιρας τις κάνει να φριζάρουν σε χρόνο dt. Σε όλα αυτά τα προβλήματα έρχονται να προστεθούν και κάποιες ασάφειες που διαβάζουμε πολλές φορές ή κάποια πράγματα που ίσως δεν έχουμε καταλάβει καλά με αποτέλεσμα να έχουμε ΠΑΝΤΑ πεσμένες και ακατάστατες μπούκλες.

Για να σε διαφωτίσουμε, λοιπόν, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα δέκα λάθη που κάνεις στα σγουρά μαλλιά σου και δε βλέπεις στον καθρέφτη σου το αποτέλεσμα που πραγματικά θα ήθελες. Είναι ο λάθος τρόπος λουσίματος, η λανθασμένη επιλογή προϊόντων, μια μικρή αμέλεια από πλευράς σου και άλλοι πολλοί λόγοι που δε χαίρεσαι και πολύ για τα σγουρά μαλλιά σου! Γι’ αυτό σου λέμε… Κάνε ένα scroll και ξεκίνα σιγά σιγά να αλλάζεις τη hair routine σου. Είναι για καλό!

Διάβασε ακόμα: 9 μυρωδάτα body butter για να ενυδατώνεις το σώμα σου όλο το φθινόπωρο


Πηγή