Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Aπόκτησε το beauty look της Emily Blunt

Tο μακιγιάζ Dior της Emily Blunt στην Επίδειξη Υψηλής Ραπτικής του Dior για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2018 που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου στο Musée Rodin στο Παρίσι έκλεψε τις εντυπώσεις. Θες να μάθεις και εσύ πώς θα το πετύχεις; Η Make up artist, Mary Wiles που επιμελήθηκε το λουκ της μας λέει τον τρόπο.

Ας αφήσουμε όμως την ίδια να μιλήσει:

«Η Emily και εγώ εμπνευστήκαμε από το γραφικό σχήμα και το μοτίβο του Dior, Υψηλής Ραπτικής φορέματός της. Ήθελα να πετύχω ένα απλό αλλά λαμπερό μακιγιάζ. Απλά σχημάτισα τα μάτια και τα φρύδια, χάρισα στο δέρμα έναν πολύ φυσικό και λαμπερό τόνο με μια πινελιά κρεμώδους ρουζ και highlighter.

ΔΕΡΜΑ: Για να προετοιμάσω το δέρμα, χρησιμοποίησα τη μάσκα Dior Capture Totale Dream Skin 1 minute Mask για γρήγορη διόρθωση και για να χαρίσω στην επιδερμίδα μια ανάλαφρη φρεσκάδα. Στη συνέχεια, προετοίμασα το πρόσωπό της με Diorskin Airflash cc Primer # 001 Universal Beige χρησιμοποιώντας το ως βάση μακιγιάζ και για να κάνω το δέρμα πιο λείο και σφριγηλό και να του προσφέρω μια φυσική λάμψη.

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Στη συνέχεια, έβαλα το Diorskin Forever Undercover Foundation # 010 Ivory στην ζώνη Τ του προσώπου με ένα πινέλο. Άπλωσα το Diorskin Forever Undercover Concealer # 010 Ivory κάτω από τα μάτια και ταμπονάρησα με απαλές κινήσεις. Το κονσίλερ είναι υπέροχο, καθώς δεν χρειάζεται να απλώσεις πούδρα αφού δεν αλλοιώνεται.

ΜΑΓΟΥΛΑ: Άπλωσα το Diorblush Sculpting Stick Duo Colour & Light Limited Edition # 002 Peach Glow (για παρόμοιο αποτέλεσμα δοκιμάστε το Diorblush # 553 Cocktail Peach). Χρησιμοποίησα την πλευρά του blush στα μήλα, αναμιγνύοντας ελαφρώς προς τα πάνω και έξω. Στη συνέχεια, εφάρμοσα την πλευρά του highlight στα ζυγωματικά και στους κροτάφους.

ΜΑΤΙΑ: Για τα μάτια χρησιμοποίησα το Diorshow Pro Liner # 772 Pro Mahogany για να τονίσω τη γραμμή των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα το Dior Glow Addict Edition 5 Couleurs – Spring Look 2018 Limited Edition # 887 Τhrill για να κάνω να δείχνουν μεγαλύτερα τα όμορφα μπλε μάτια της Emily.
Για να σχηματίσω και να επεκτείνω ελαφρώς τα φρύδια, χρησιμοποίησα το Diorshow Brow Styler # 011 Light Brown. Συνέχισα με τις βλεφαρίδες, μεγιστοποιώντας την καμπύλη τους με τη μαύρη μάσκαρα Diorshow Iconic Overcurl πάνω και κάτω. Τελείωσα τα μάτια με το Dior Flash Luminizer Pen # 002 Ivory για να τα τονίσω από κάτω καθώς και την εσωτερική γωνία τους.

ΧΕΙΛΗ: Για να ολοκληρώσω την εμφάνιση, χρησιμοποίησα το Rouge Dior Double Rouge # 288 Miss Crush, ένα λαμπερό ροζ ροδακινί για να τελειοποιήσω την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της Emily και να προσθέσω μια χρωματική πινελιά. Στη συνέχεια περιέγραψα τα χείλη με το Dior Contour # 169 Grege.


Πηγή