Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Αυτό είναι το scrub που κάνει την επιδερμίδα της Lily Aldridge τόσο λαμπερή!

Αυτό είναι το scrub που κάνει την επιδερμίδα της Lily Aldridge τόσο λαμπερή!

Είναι από τα πιο hot αγγελάκια της Victoria’s Secret που καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν με την άψογη φόρμα τους, ενώ σπάνιες φορές μας έχει απογοητεύσει με τις στυλιστικές ή τις beauty επιλογές της.

Η Lily Aldridge που από το 2011 είναι παντεμένη με τον τραγουδιστή Caleb Followill και έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι , εκτός από το καλλίγραμμο σώμα της, διαθέτει και μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα- που κάνει πολλές από εμάς να τη ζηλεύουμε!

Τα νέα όμως είναι ευχάριστα για όλες εμάς, μιας και το supermodel εμπιστεύεται τα φυσικά υλικά για να διατηρήσει την επιδερμίδα της απαλή και μεταξένια. Βρήκαμε το αγαπημένο της scrub με 2 μόλις υλικά και σας το παρουσιάζουμε ευθύς!

Αν θέλετε να φτιάξετε και εσείς αυτό το scrub θα χρειαστείτε:

Έλαιο καρύδας
Καστανή ζάχαρη

«Το έλαιο καρύδας και ζάχαρη είναι τέλεια υλικά για ένα scrub σώματος που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Επιπλέον, μυρίζει καταπληκτικά.» λέει η Lily.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε πολύ καλά σε ένα μπολ ένα μέρος από έλαιο καρύδας με δύο μέρη καστανής ζάχαρης. Όταν το μείγμα ομογενοποιηθεί, αρχίστε να το απλώνετε στο σώμα σας κάνοντας ελαφρύ μασαζ.
Η ζάχαρη θα απολεπίσει απαλά την επιδερμίδα σας ενώ το έλαιο καρύδας θα την ενυδατώσει.

Τι λέτε, θα το δοκιμάσετε;

Πηγή: queen.gr