Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Aurélie Payen: H makeup artist της Cara Delevingne μας εξήγησε πώς θα αντιγράψουμε το look της

H Aurélie Payen είναι μία artist με την οποία έχω ξαναμιλήσει (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Ευθύνεται για όλα τα υπέροχα looks της Lily Collins στη σειρά του Netflix «Emily in Paris» και είχα επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να μάθω τις λεπτομέρειες και να σου τις μεταφέρω. Το ίδιo έκανα και τώρα μόνο που πριν από την Εmily, μιλήσαμε για την Cara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aurélie PAYEN (@aureliepayenmakeup)

Όταν είδα ότι, πίσω από το look με το οποίο εμφανίστηκε στο Couture Show του οίκου Dior, κρύβονται τα «μαγικά» χέρια της Aurélie, δεν μπορούσα να μην κάνω και ερωτήσεις επάνω σε αυτό. Κάπως έτσι έφτασα να χωρίζω μία συνέντευξη στα δύο. Σήμερα λοιπόν, θα μάθουμε για το υπέροχα grunge hot μακιγιάζ της Cara Delevingne και την επόμενη εβδομάδα, θα σου αποκαλύψω τα makeup μυστικά της Emily στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Το πρώτο πράγμα που ήθελα να τη ρωτήσω, ήταν πώς είναι να συνεργάζεσαι με την Cara Delevingne. Είναι ένα από τα major girl crushes μου και ανυπομονούσα να μάθω.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

« Το να δουλεύεις με την Cara είναι εκπληκτικό και πολύ αναζωογονητικό από άποψη δημιουργικότητας. Η ομορφιά και η προσωπικότητά της, σου επιτρέπουν να σκέφτεσαι έξω από τα όρια και να βρίσκεις νέες ιδέες. Είναι μία γυναίκα που σε εμπνέει και μπορεί να υποστηρίξει κάθε Look» μου είπε και πέρασα απευθείας στις τεχνικές ερωτήσεις.

Τo look της Cara είχε ξεκάθαρες 90’s αναφορές και ήταν υπέροχο. Πώς μπορούμε όμως να φορέσουμε όλες μας, αυτό το καφέ κραγιόν με επιτυχία;

Η Cara φορούσε το Dior Rouge στην απόχρωση Νο 810, ένα πολύ κολακευτικό καφέ. Μπορείς να το φορέσεις υιοθετώντας το grunge look όπως κάναμε με την Cara, με έντονα και καλοφτιαγμένα μάτια, ή να το φορέσεις μόνο του με πολύ απαλό και λαμπερό μακιγιάζ που θα δίνει έμφαση στο στόμα.

Τι ρουζ πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αν αποφασίσουμε να αντιγράψουμε το look συνολικά;

Το look της ήταν total Dior. Το ρουζ που χρησιμοποίησα εγώ ήταν το Diorskin Nude Luminizer Summer Dune στην απόχρωση Νο 002. Έχει μία πολύ απαλή αλλά muted ροδακινί απόχρωση που βρίσκω ότι πάει σε όλες και είναι ιδανική για αυτό το μακιγιάζ. Εναλλακτικά, μπορείς να ζεστάνεις το πρόσωπο με λίγο μπρόνζερ και να περάσεις από πάνω ένα ροδακινί ρουζ.

Diorskin nude luminazer summer dune 002 peach dune

Τι βήματα ακολούθησες για το μακιγιάζ των ματιών;

Αρχικά προετοίμασα την επιδερμίδα του προσώπου της και τοποθέτησα τα Dior Eye reviver patches για 10 λεπτά. Έπειτα, χρησιμοποίησα το Dior Show Khôl στην απόχρωση Νο 099, ένα πολύ έντονο μαύρο μολύβι, για να δημιουργήσω μία γραμμή στο κινητό βλέφαρο.

Dior show khôl 099

Έπειτα, χρησιμοποίησα λίγη από την ιριδίζουσα, μπορντό σκιά της παλέτας Dior Backstage Eye No 006, κάνοντας πολύ καλό blending πάνω από τη γραμμή και στο τέλος πρόσθεσα λίγη από τη χρυσή σκιά της παλέτας για να φωτίσω το βλέμμα.

Dior Backstage Eye 006 Bronze Neutral palette

Σε εκείνο το σημείο, αναρωτήθηκα –και τη ρώτησα- με ποιο μακιγιάζ προτιμά την Cara και η απάντηση ήταν «Ακριβώς έτσι, μου αρέσει πάτα πολύ όταν φορά έντονο και dark μακιγιάζ». Αν και συμφωνώ (η Cara είναι super hot με σκούρο και έντονο μακιγιάζ), πρέπει να προσθέσω ότι η Cara είναι τέλεια οτιδήποτε και αν κάνει.

AP22024516558545

Πριν σε αφήσω, να σε παρακαλέσω να παρατηρήσεις και το τέλειο χτένισμά της, που έγινε για να τονίσει το undercut που έχει αυτό τον καιρό και θα σου προτείνω να δοκιμάσεις το καφέ κραγιόν, είναι πραγματικά πολύ ωραίο και η απόχρωση Νο 810 πάει σε όλες. Καλό ΣΚ queen!




Πηγή