Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

#AutumnRed: Το κόκκινο του φθινοπώρου μοιάζει με ζεστή αγκαλιά

Πόσο απότομα χάλασε ο καιρός; Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), με έπιασε πολύ απροετοίμαστη. Αναγκάστηκα να «ψαρέψω» μακρυμάνικα μπλουζάκια, κλειστά παπούτσια και κουβερτάκια από τα χειμερινά και γενικά, είμαι ακόμα σε καλοκαιρινό mood.

Όσο μουντή ή κρύα και αν είναι όμως η μέρα, αρνούμαι να πω «καλό φθινόπωρο» πριν την 1η Οκτώβρη. Αναγνωρίζω ωστόσο ότι δεν μπορούμε να «παίζουμε» ακόμα με την καλοκαιρινή παλέτα στα νύχια, γι’ αυτό το σημερινό nailspiration, είναι αφιερωμένο στο κόκκινο του φθινοπώρου.

via GIPHY

Autumn essentials: 10 προϊόντα ομορφιάς κάτω από 10 ευρώ που θα χρειαστείς το φθινόπωρο

Autumn red

Είναι το κόκκινο χρώμα που παίρνουν τα φύλλα πριν να πέσουν. Ζεστό, πολυτελές και κολακευτικό για κάθε επιδερμίδα, είναι η #1 επιλογή για τα μανικιούρ από τώρα και στο εξής και οι πιθανότητες είναι αμέτρητες.

Μπορείς να το φορέσεις σκέτο στα νύχια σου, για ένα super elegant μανικιούρ, ή να κάνεις περίτεχνα σχέδια όπως αυτά που έχω συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery.

via GIPHY

Αυτό που θέλω να κάνεις λοιπόν είναι ένα ακόμα scroll και να καθίσεις αναπαυτικά. Σήμερα θα χαζέψεις μανικιούρ σε χρώματα που μοιάζουν με ζεστή αγκαλιά αλλά να μην σε ακούσω να λες ακόμα «καλό φθινόπωρο». Είναι νωρίς!

Autumn Palette! Η φθινοπωρινή παλέτα έχει πολλά παστέλ και θα τα λατρέψεις


Πηγή