Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Baby Powder! 10 αρώματα που μυρίζουν σαν πούδρα

Καθώς σου γράφω αυτές τις γραμμές, τα τζιτζίκια έξω κάνουν πάρτι και το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Η μέρα όμως έχει αρχίσει να μικραίνει και ο αέρας το βράδυ είναι τόσο δροσερός που χρειάζεσαι ζακέτα. Κάπως έτσι ξεκίνησα να σκέφτομαι πως το καλοκαίρι σιγά σιγά αποχωρεί και έτσι, χωρίς να το καταλάβω, άρχισα να σκέφτομαι όλο και περισσότερο το φθινόπωρο.

Το φετινό φθινόπωρο θα είναι βέβαια αρκετά διαφορετικό αλλά θα γεμίσει φύλλα στο χρώμα της φωτιάς, θα πιούμε ζεστά ροφήματα και θα αρχίσουμε να φοράμε πιο ζεστά ρούχα και -προσωπικά- θα αρχίζω να αναζητώ πιο πουδρένιες μυρωδιές αφήνοντας στην άκρη τις καρύδες και τις ευωδιές του αντηλιακού. Με αυτό στο μυαλό, έβαλα στόχο να βρω τα πιο πουδρένια αρώματα!

Αρώματα που θυμίζουν μεγάλες αγκαλιές, κασμιρένια πουλόβερ και καθαριότητα και φυσικά τα βρήκα. Είναι παλιά αγαπημένα και λίγο νεότερα που έχω αγαπήσει και θέλω να τα γνωρίσεις και εσύ. Είναι αυτά τα αρώματα που θα κάνουν τις μέρες και τις νύχτες του φθινοπώρου λίγο πιο cozy όσο διαφορετικές και αν είναι φέτος. Με ένα ακόμα scroll θα τα δεις όλα. Καλή συνέχεια καλοκαιριού…

Διάβασε ακόμα: 10 νέα αρώματα που θα βρουν σίγουρα μία θέση στην βαλίτσα των διακοπών σου


Πηγή