Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

BAFTA 2021: Τα καλύτερα beauty looks από τη λαμπερή βραδιά

BAFTA 2021: Μία ακόμα βραδιά βραβείων ολοκληρώθηκε (η τελευταία πριν από τα Όσκαρ) και εδώ στο beauty department προσπαθούμε ακόμα να προσαρμοστούμε στη νέα αυτή πραγματικότητα. Με πολλούς virtual καλεσμένους αλλά και με καλεσμένους που βρέθηκαν πράγματι εκεί, ήταν εύκολο να χάσει κανείς κάποιες λαμπερές παρουσίες. Γι᾽αυτό περιμέναμε υπομονετικά…

Θέλαμε καθαρά κοντινά της κάθε ηθοποιού και η υπομονή μας αποζημιώθηκε αφού καταλήξαμε στο απόλυτο beauty top 10 των βραβείων BAFTA. Ναι, πολλές φωτογραφίες είναι και πάλι από το Instagram αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει όλοι μας να αποδεχτούμε… τουλάχιστον για τώρα. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες έλαμπαν περισσότερο από ποτέ και ξεχωρίσαμε αρκετές αγαπημένες μας.

Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τους makeup artist και τους hairstylists τους για να μας πουν τις λεπτομέρειες και μέχρι να γίνει αυτό, δες το δικό μας BAFTA beauty look top 10. Θα παρατηρήσεις αρκετά trends όπως τα έντονα χείλη, το clean cut eyeliner, λάμψη και πολλά χαμόγελα!


Πηγή