Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

New look! Η Hilary Duff μόλις έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Η Hilary Duff είναι στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες μιας και έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και μάλιστα όχι με τον φυσιολογικό τοκετό, έτσι όπως τον ξέρουμε. Η star γέννησε στο σπίτι της και μέσα στο νερό έχοντας στο πλάι της τα άλλα δύο παιδιά της και τον σύζυγό της.

Το θέμα μας, όμως, δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι πως η τραγουδίστρια, λίγες μόλις μέρα μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Η Hilary Duff έχει μια τάση να αλλάζει συχνά τα μαλλιά της. Της αρέσει και μάλλον της ανεβάζει τη διάθεση όλη αυτή η διαδικασία. Τον Απρίλιο του 2020, λοιπόν, έβαψε τα μαλλιά της μπλε και μας ξάφνιασε όλους. Επέστρεψε στο ξανθό της μετά από λίγο καιρό και τον περασμένο Φεβρουάριο έκανε πάλι μπλε τα μαλλιά της.

Κι εκεί που λέγαμε πως θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι τη νέα αλλαγή της, η celebrity μάς ξάφνιασε και πάλι. Η νέα μανούλα επισκέφθηκε τη hairstylist, Nikki Lee, και… έγινε μία Ραπουνζέλ. «Χρειάστηκαν οκτώ ολόκληρες ώρες για να αφαιρέσουμε το μπλε χρώμα και να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε στο www.stylecaster.com η προσωπική hairstylist της Duff. Θέλεις να δεις τι αλλαγή έκανε η Hilary Duff; Κάνε scroll στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: Πώς θα τονίσεις τα μάτια σου ανάλογα με το χρώμα τους; Ο make up artist, Γιάννης Σίσκος, μας εξηγεί


Πηγή