Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Beautiful at any age! Tips και προϊόντα για υπέροχα και ενυδατωμένα χείλη

Η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνουμε ενδιαφερόμαστε περισσότερο για την επιδερμίδα του προσώπου, για το πώς θα τη διατηρήσουμε λαμπερή και χωρίς ρυτίδες και κάπου εκεί… ξεχνάμε τα χείλη μας.

Για την ακρίβεια, κοιτάμε τα χείλη μας την ώρα που βάζουμε κραγιόν κι εκεί συνειδητοποιούμε ότι κι αυτά θέλουν τη φροντίδα τους. Την ενυδάτωσή τους και τη σωστή περιποίησή τους. Και στο τέλος τρέχουμε. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να δράσεις και να φροντίζεις από εδώ και στο εξής όσο το δυνατόν περισσότερο την περιοχή των χειλιών;

Θέλεις ενυδατωμένα χείλη; 10 lip balm για να διαλέξεις

Και ποια δεν θέλει τέλεια χείλη;

Ναι! Όσο μεγαλώνουμε τόσο περισσότερο οι μύες γύρω από τα χείλη χαλαρώνουν, η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται και το αποτέλεσμα είναι πιο λεπτά χείλη με λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Αν συμπεριλάβεις μέσα σε αυτήν την κατάσταση και την ταλαιπωρία που υφίστανται τα χείλη τους χειμερινούς μήνες, με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον κρύο αέρα να τα «χτυπά», τότε καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη ανάγκη για φροντίδα έχουν.

via GIPHY

Τι πρέπει, λοιπόν, εσύ να κάνεις για να τα έχεις πλήρως ενυδατωμένα, αλλά και να… προλάβεις τα σημάδια του χρόνου; Να ακολουθήσεις τα tips που θα βρεις παρακάτω!

Τα tips για να έχεις πάντα υπέροχα χείλη… όσα χρόνια κι αν περάσουν

#1 Μασάζ χειλιών

Το μασάζ στα χείλη μπορεί παροδικά να τα κάνει πιο ζουμερά, μιας και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. Μπορεί οι ρυτίδες να μην εξαφανιστούν, όμως… θα έχεις για λίγο τα juicy lips που ονειρεύεσαι.

#2 Laser και peeling

Το laser μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων γύρω από τα χείλη, αλλά και να περιορίσει τις δυσχρωμίες.

Το ίδιο μπορεί να κάνει και ένα peeling, που μπορείς να κάνεις δύο φορές την εβδομάδα στο σπίτι σου. Εννοείται, βέβαια, πως το peeling μπορεί να περιορίσει τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές των χειλιών πιο αργά συγκριτικά με την άμεση δράση του λέιζερ.

#3 Ενέσιμες θεραπείες

Δεν σημαίνει ότι κάνοντας lip filler θα παραμορφωθεί και το πρόσωπό σου. Επιλέγοντας τον κατάλληλο γιατρό για εσένα και συζητώντας μαζί του για το πώς θα διατηρήσεις ωραία, ζουμερά και νεανικά τα χείλη σου, σίγουρα θα βρείτε μαζί τη «χρυσή τομή».

Τα ενέσιμα υαλουρονικού οξέος και οι ενέσεις microbotox σίγουρα θα «μαλακώσουν» τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη και θα δημιουργήσουν μια υπέροχη επιδερμίδα.  

#4 Τα κατάλληλα skincare προϊόντα χειλιών

Όπως ακριβώς φροντίζεις την επιδερμίδα του προσώπου σου, έτσι πρέπει να περιποιείσαι και τα χείλη σου. Τι να κάνεις, λοιπόν; Να επενδύσεις σε lip serums, oils, butters και masks, που θα σου χαρίσουν τα πιο ενυδατωμένα, ζουμερά και όμορφα χείλη ever.

Εγώ σου βρήκα τα πιο WOW lip care προϊόντα της αγοράς κι εσύ μπορείς στην gallery να τα ανακαλύψεις ευθύς αμέσως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Beautiful at any age! 10 δραστικές κρέμες ματιών για την καταπολέμηση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Πεπτίδια: Το πιο hot right now αντιγηραντικό συστατικό (+10 προϊόντα για να διαλέξεις)


Πηγή