Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Beauty hack alert! Μάθε πώς θα ξεβάψεις τα νύχια σου χωρίς να γίνεις χάλια

Ένα από τα βασικά beauty προβλήματα της καραντίνας ήταν το γεγονός ότι τα nail bars ήταν κλειστά με αποτέλεσμα να κάνεις διαρκώς μόνη σου πεντικιούρ και μανικιούρ. Από τη μία, ήταν θετικό όλο αυτό μιας και περνούσες κάπως ευχάριστα και δημιουργικά τον άπλετο ελεύθερο χρόνο σου.

Από την άλλη, βέβαια, όλος αυτός ο beauty πειραματισμός είχε και τα… ευτράπελά του. Λέμε για τη διαδικασία αφαίρεσης του βερνικιού νυχιών από τα πόδια και τα χέρια σου. Παραδέξου το! Όσες φορές το τόλμησες πασάλειψες με το μανό τα δάχτυλά σου και έγινες εντελώς χάλια. Και το αποτέλεσμα ήταν να ξοδέψεις ακόμα περισσότερο ασετόν για να σώσεις την κατάσταση.

Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτό το «μαρτύριο». Τι εννοούμε; Πως ένα νέο beauty hack που «γεννήθηκε» στο TikTok σού δείχνει πώς θα ξεβάψεις τα νύχια σου χωρίς να λερωθείς καθόλου μα καθόλου. Το μόνο που θα χρειαστείς για να το πετύχεις αυτό είναι ένα… ταμπόν! Έτσι, τα δάχτυλά σου δεν θα έρθουν σε απευθείας επαφή με το βαμβάκι και τελικά δεν θα μουτζουρωθείς.

«Θα σας δείξω ένα beauty hack, που θα σας σώσει τη ζωή», λέει στο παρακάτω βίντεο που ανήρτησε στο TikTok η @ag380gtmgmt την ώρα που κρατά στο χέρι της ένα ταμπόν. Και συνεχίζει: «Βάλτε στην άκρη του ταμπόν λίγο ασετόν μέχρι να εμποτιστεί. Μετά, θα μπορείτε πανεύκολα να αφαιρέσετε το βερνίκι χωρίς να λερωθείτε», εξηγεί καθώς βουτάει το ταμπόν μέσα στο κυπελλάκι με το ασετόν.

Ομολογούμε, πάντως, πως αυτό το beauty tip δεν έγινε viral χωρίς λόγο. Είναι πανεύκολο και πολύ, πολύ βολικό. Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Διάβασε ακόμα: Μάθε γιατί πρέπει να αλλάζεις συχνά το σφουγγάρι του μπάνιου


Πηγή