Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το ζώδιό της κολλητής σου δείχνει, αν θα σου «φάει» τον άντρα

Μην πέσεις από τα σύννεφα, αν έχεις μια σχέση, πάνε όλα καλά και τελικά ανακαλύψεις ξαφνικά πως η «κολλητή» σου απολαμβάνει τις χάρες του έτερου ήμισυ. Συμβαίνει συχνά μια φίλη, με την οποία, εκτός από βόλτες, ξενύχτια και αρκετές αναμνήσεις, να μοιράζεσαι και το ταίρι… Τσέκαρε παρακάτω το ζώδιό της και θα δεις αν κινδυνεύει η σχέση σου ή όχι.
Σημαντική υποσημείωση: αν εκτός από τον Ήλιο βρίσκεται και η Αφροδίτη της εκεί, αυξάνονται πολύ περισσότερο οι πιθανότητες.

ΚΡΙΟΣ

Η φίλη η καλή… στα δύσκολα φαίνεται. Εντάξει, ΟΚ, είναι η φίλη που για το χατίρι σου μπορεί να πήγε και σε συναυλία του Τερλέγκα, που θα σκιστεί για σένα, αλλά λόγω του ότι έχει ερωτογενείς περιοχές από την κορυφή μέχρι τα νύχια και μπορεί να της κάτσει η φάση στο… ξεκούδουνο, το νου σου! Πού και πού, της αρέσει να παίρνει… την επικαρπία γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Είναι και λίγο ανταγωνιστική, οπότε, αν της απαγορέψεις να πλησιάσει πολύ το ταίρι σου, μην παραξενευτείς, εάν  κάνει το test drive, με οψιόν αγοράς. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θεωρείται επιθετικογενής παίχτρια και υπερασπίζεται όσο λίγες την φιλία. Βέβαια, ο καθένας από εμάς έχει και την «αχίλλειο» πτέρνα του η οποία, στην συγκεκριμένη περίπτωση, για αυτήν είναι… το €. Εάν για παράδειγμα το αγόρι σου είναι ωραίο, με στιλ, αλλά δεν έχει ούτε μαντίλι να κλάψει, τότε μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη. Τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα είναι αυτά με την κατάληξη –ατίας (όπως εισοδηματίας-επιχειρηματίας). Σε γενικές γραμμές πάντως είναι από τις πλέον αξιόπιστες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την τέλεια κάλυψη συναισθημάτων, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας χαμαιλέοντας. Και βέβαια δεν έχει πρόβλημα να προχωρήσει σε μια «φιλική» ξεπέτα, ιδιαίτερα αν ο καλός σου στροφάρει γρήγορα. Είναι βέβαιο πως θα ενθουσιαστεί, αν συμμετέχεις κι εσύ στο παιχνίδι. Στην περίπτωση που δεν κάνεις τέτοια πράγματα, η δημιουργική φαντασία της επιτρέπει να πει αρκετά ψεματάκια, τόσα ώστε η σχέση να ανακατωθεί και να περάσει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Τότε είναι που ξανοίγεται και αποκαλύπτεται, με το άλλοθι πως με τον εν λόγω κύριο πλέον δεν έχετε σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δηλώνει πως καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες καταστάσεις λόγω του ότι… έχει πληγωθεί κι η ίδια από τέτοια σκηνικά. Όμως αν πιστεύεις στην λαϊκή σοφία, τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Συνήθως για να ακούσεις καλή κουβέντα για άνδρα, θα πρέπει να είναι κανένας με φακιόλι στο κεφάλι και να βάζει και ηλεκτρική σκούπα τα Σάββατα. Ωστόσο, υπάρχουν και οι τρυφερές αγκαλιές που εύκολα εξελίσσονται σε κάτι επιπλέον, όταν ο φίλος σου μπει στην ομάδα των οικείων της. Δύσκολα θα σου την κάνει, αλλά αν γίνει, θα γίνει με τέτοιο τρόπο που, όταν το μάθεις, μπορεί να είναι μετά από χρόνια, σε παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια».

ΛΕΩΝ

Αξιοπρεπής και από αυτήν την άποψη σιγουράτζα. Ακόμη κι αν, λόγω της ματαιοδοξίας της, βρεθεί σε αδύναμη στιγμή, για να την πέσει στον δικό σου πρέπει να συμβούν πολλά. Αν μάλιστα δεν έχει “επιφάνεια”, αλλά είναι κάποιος τυχαίος μεροκαματιάρης… no way, ξεχάστε το! Εδώ όμως τίθεται θέμα με το ταίρι σου και μην κάνει αυτό λαδιά, διότι -όσο να πεις- μιλάμε για στιλάτες… γκόμενες.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ*

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις πλέον ακίνδυνες …υπό προϋποθέσεις. Συνήθως, αναλώνεται στην ανελέητη κριτική, τόσο που θα προτιμούσες τελικά να την πασάρεις εσύ στον δικό σου, μήπως συνέλθει ή αλλάξει γνώμη. Αν μάλιστα δεν έχει τόσο καλή επαφή με τις βρύσες της ΕΥΔΑΠ ή η στοματική του υγιεινή δεν είναι άψογη ….μην μασάς με τίποτα. Η Παρθένος φίλη σου για να την πέσει σε άνθρωπο πρέπει να είναι ταυτόχρονα ποιητής και επιστήμονας ή να έχει μετοχές Dettol.  

ΖΥΓΟΣ

Επικίνδυνα τα πράγματα… Ακόμη κι αν έχει αυστηρές ηθικές αρχές, είναι σχεδόν βέβαιο ότι για να είναι φίλη σου, σημαίνει ότι έχεις καλό γούστο, άρα…. τον εγκρίνει, άρα στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει κάνει κάποιο φανταστικό σενάριο. Αυτό δεν σημαίνει πως θα σου την κάνει οπωσδήποτε, αλλά η μοναξιά είναι κακός σύμβουλος. Ζυγίνα και μόνη δεν ταιριάζει, οπότε να τσακιστείς να της βρεις άνδρα..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκληρή και αδέκαστη, ξέρει να υπερασπίζεται τις αρχές της φιλίας κι αν της την πέσει το αγόρι σου, θα φάει άγρια πόρτα, δεν πα να ‘ναι ο ΘΕΟΣ. Η κοπέλα είναι  θανατηφόρο όπλο μόνον σε μια περίπτωση: Αν κάτι στραβώσει στην σχέση σας και νοιώσει ότι την πουλήσες. Τότε  sorry… αλλά θα στον φάει, ακόμα κι αν δεν τον γουστάρει μία και μάλιστα με τον πλέον επώδυνο για σένα τρόπο. Επίσης, κινδυνεύεις, αν τον είχε σταμπάρει πρώτη και της τον πήρες εσύ…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σου την κάνει, δεν θα σου την κάνει… ιδού η απορία. Η παρεΐστικη συμπεριφορά της αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, όμως δεν κάνει συνήθως τέτοιες λαδιές. Μπορεί να γελάει με τα αστεία του, να τον πειράζει, αλλά δεν είναι κάτι πονηρό. Μία στο εκατομμύριο, βέβαια, επειδή είναι και multi-ethnic, αν ο δικός σου είναι κάπως πιο… εξωτικός, αλλοδαπός ή μιας άλλης κουλτούρας, ίσως δοκιμάσει να δει την …διαφορά. Ικανή για αρπαχτές αλλά όχι σε μόνιμη βάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στέκεται δίπλα σου μέχρι το τέλος και δεν πρέπει να τη φοβάσαι. Όμως επειδή το μόνο που είναι σίγουρο σε αυτή την ζωή είναι ότι… αναπνέουμε, θα πρέπει να θυμάσαι το εξής: Γουστάρει τους ισχυρούς, δραστήριους, αυτοδημιούργητους άντρες, μιας και τους θεωρεί μια αρσενική προέκταση του εαυτού της. Αν έχεις τέτοιον άντρακλα, ίσως αποτελέσει απειλή. Και σε μια τέτοια περίπτωση, αφού οι Αιγοκερίνες έχουν ντοκτορά στην υποκριτική, όταν το μάθεις, θα τον έχεις χάσει ήδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η… εξωγήινη φίλη σου δεν είναι από τις πεινασμένες, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά, ιδιαίτερα αν ο δικός σου έχει κάτι το ιδιαίτερο ή το ξεχωριστό. Από αντιφάσεις άλλο τίποτα, οπότε αν σου δώσει απίστευτους όρκους όπως να της καεί η κάρτα γραφικών ή να μην ξαναπάει ποτέ σε live, τότε είναι που πρέπει να αρχίσεις να την υποψιάζεσαι… Στο κάτω-κάτω της γραφής, όλοι ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, κανείς δεν είναι κανενός, κλπ, κλπ.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλή φίλη, αλλά και κρυφοπληγή, οπότε δεν βγάζεις άκρη. Νοιάζεται, θα τρέξει και θα γίνει θυσία, αλλά αν της κάνει ο δικός σου το κλικ, “άντε και αντίο θα σε δω στο πλοίο”… Δεν έχει μεγάλες αντιστάσεις. Συχνά, η συμπόνια είναι η κερκόπορτα του κέρατου, οπότε αν αντιληφθείς ότι τρέφει αγνά συναισθήματα για τον άνδρα της ζωής σου, τότε όλα παίζονται. Μην ανησυχείτε όμως, αφού δεν πρόκειται να το μάθεις ποτέ. Είναι αδιαφιλονίκητα η πλέον ταλαντούχα «άλλη», αφού δεν κάνει φασαρία, κάτι που οι παντρεμένοι εκτιμούν ιδιαίτερα!

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φορά!

Τα 5 ζώδια που κρατάνε μυστική την ερωτική τους ζωή


Πηγή