Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Blue love! Η Jennifer Lopez με glam μπλε μανικιούρ που θα ζηλέψεις

Τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες τα σκούρα χρώματα – βυσσινί, καφέ, μαύρο, γκρι- έχουν την τιμητική τους στο μανικιούρ μας. Βλέπεις, είναι και ο καιρός που μας ωθεί προς αυτές τις επιλογές.

Συννεφιά, μουντός καιρός, κρύο και βροχή μάς κάνουν να πούμε «ναι» στα dark nail art. Η Jennifer Lopez, βέβαια, φαίνεται πως έχει άλλη άποψη, καθώς έκανε μια ανατρεπτική, full glam επιλογή στο πιο πρόσφατο μανικιούρ της: επέλεξε να βάψει τα νύχια της σε royal blue απόχρωση.

True blue! 10 πράγματα που ίσως δεν ήξερες για το σκούρο μπλε και 10 σκούρα μπλε μανικιούρ

Royal blue μανικιούρ – Υeahhhh!

Ο επί χρόνια nail artist της Jennifer Lopez, Tom Bachik, αποκάλυψε το WOW μανικιούρ της Jennifer Lopez μέσα από το Instagram account του και με τρεις φωτογραφίες.

Στη μια φωτογραφία βλέπεις σε mirror selfie την JLo να φορά navy blue blazer και το royal blue μανικιούρ της να κάνει τέλεια αντίθεση με το outfit.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ??? ?????? Nails (@tombachik)

Στο δεύτερο post η JLo κρατά μια glitter κούπα και δείχνει το τέλειο μπλε μανικιούρ της, ενώ στην τρίτη ανάρτηση έχει ακουμπήσει το χέρι της πάνω στο στέρνο.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ??? ?????? Nails (@tombachik)

Μα δεν είναι τέλειο το μονόχρωμο μανικιούρ της star;

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ??? ?????? Nails (@tombachik)

Κάν’το όπως η Jennifer Lopez

Το μπλε είναι παντός καιρού. Μπορείς να το κάνεις στα νύχια σου χειμώνα-καλοκαίρι και να ξεχωρίζεις, όπως ακριβώς έκανε η Jennifer Lopez.

Σκέψου, λοιπόν… Μήπως να ήταν το επόμενο μανικιούρ σου royal blue σαν της JLo;

Αν είσαι τολμηρή, βάψε όλα σου τα νύχια μπλε, όπως η star. Αν, πάλι, σου φαίνεται πολύ έντονο το αποτέλεσμα, κάνε γαλλικό μανικιούρ με μπλε γραμμή ή βάλε το μπλε ως χρώμα ενός αφηρημένου, nude nail art.

Οι επιλογές είναι πολλές! Και τα μπλε βερνίκια που θα βρεις στην gallery… ακόμα πιο δελεαστικά για να πεις το «ναι» σε ένα μπλε μανικιούρ. Ανακάλυψέ τα και καλά ψώνια!

Cover photo: @tombachik




Πηγή