Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Νεογέννητα σε ρόλο μοντέλου (εικόνες – βίντεο)

Σίγουρα έχετε δει φωτογραφίες με νεογέννητα που ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό τυλιγμένα με κουβερτούλες και υφάσματα. Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και πολλοί είναι οι γονείς που αναθέτουν σε επαγγελματίες φωτογράφους να φωτογραφίσουν τα μωρά τους τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό.

Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού

Οι πρώτες αυτές φωτογραφίες του μωρού είναι ενθύμιο που οι γονείς κρατούν για μία ζωή. Οι έμπειροι φωτογράφοι ξέρουν πώς να δημιουργούν παραμυθένια σκηνικά και να αναδεκνύουν την γλυκύτητα και την ομορφιά ενός βρέφους που μόλις έχει έρθει στον κόσμο.

Πώς γίνεται η φωτογράφιση νεογέννητων;

Αυτού του είδους οι φωτογραφίσεις είναι ιδιαίτερες ως προς τη διαδικασία. Μπορει να διαρκέσουν ώρες και προτεραιότητα δίνεται πάντα στο μωρό το οποίο βέβαια την περισσότερη ώρα κοιμάται. Οι γονείς φρονίζουν να το έχουν ταΐσει για να μην είναι ανήσυχο, και έπειτα οι φωτογράφοι με μαεστρία και πολλή υπομονή το φωτογραφίζουν στο σκηνικό που έχουν ετοιμάσει.

Τη διαδικασία φωτογράφισης νεογέννητων είχε δείξει μία φωτογράφος, η Marisol Chapu, μέσα από ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει από το επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram. Ιδού για να πάρετε μία γεύση.

 

Εάν θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερα behind the scene στιγμιότυπα, ρίξτε και μία ματιά στο παρακάτω βίντεο.

Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα την ώρα που κοιμούνται

Απίθανες φωτογραφίες νεογέννητων δημοσιεύει στο Instagram και η Laura Reyes, μία επαγγελματίας φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίες νεογέννητων, μεγαλύτερων παιδιών και οικογενειών.

Η καλλιτέχνεις συνήθως απαθανατίζει τα μωράκια πάνω σε υφάσματα,τυλιγμένα με κουβερτούλες ή και όχι και ιδιαίτερη προσοχή δίνει στο πώς θα στήσει τα μικροσκοπικά σωματάκια του.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Laura στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή