Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Body care: Τι προϊόν σου ταιριάζει ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας σου

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται αρκετά εύκολα, κυρίως λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο. Το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας, αλλά και οι πολλές ώρες στην ξαπλώστρα κάνουν επιτακτική την ανάγκη για έξτρα  περιποίηση της επιδερμίδας και βαθιά ενυδάτωση.

Ναι, μπορεί κάθε φορά που επιστρέφεις από την παραλία ή τη βόλτα σου στην πόλη να ψεκάζεσαι ή να απλώνεις after sun στο σώμα σου, αλλά αυτό δεν αρκεί. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα πιο δραστικό προϊόν ενυδάτωσης, το οποίο θα φροντίσει, θα δροσίσει και θα «ξεδιψάσει» την επιδερμίδα του σώματός σου.  

Τώρα, θα μας πεις, ότι οι επιλογές που έχεις για να αυξήσεις τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα είναι πολλές και είναι λογικό να έχεις μπερδευτεί. Body butter, lotion σώματος, ενυδατική κρέμα σώματος, balm ή σπρέι. Τι να πρωτοδιαλέξεις και με τι κριτήριο; Είναι απόλυτα λογικό να έχεις μπερδευτεί κάπου, γι’ αυτό στην παρακάτω gallery θα σου αναλύσουμε ένα-ένα τα προϊόντα και τη χρήση τους, ώστε να είσαι σίγουρη την επόμενη φορά που θα πας supermarket ή σε κατάστημα καλλυντικών και να επιλέξεις αυτό που πραγματικά θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Για δες…

Διάβασε ακόμα: 5 μυστικά για τη σωστή εφαρμογή ρουζ ανάλογα με το σχήμα προσώπου σου


Πηγή