Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Boy oh boy! 10 ανδρικά αρώματα που θα σε κάνουν να τον ερωτευτείς ξανά

Λατρεύω τα ανδρικά αρώματα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Τα φορώ περισσότερο από τα γυναικεία και για κάποιο λόγο μου ταιριάζουν πολύ. Λατρεύω και να τα μυρίζω γύρω μου όμως. Πιστεύω άλλωστε ότι το άρωμα, μπορεί αν κάνει έναν άνδρα απλά ακαταμάχητο αν του ταιριάζει.

Όλα φυσικά έχουν να κάνουν με τον τρόπο που επηρεάζει η μυρωδιά τον εγκέφαλό μας αλλά γι’ αυτό έχουμε μιλήσει εκτενώς. Αυτό για το οποίο έχουμε καιρό να μιλήσουμε ωστόσο, είναι το ανδρικό άρωμα γενικά.

via GIPHY

Είναι αυτή η ωραιότερη μυρωδιά ever; Ναι είναι και μπορείς να τη φορέσεις…

Είμαστε πολλές

Είμαι βέβαιη ότι δεν είμαι η μόνη γυναίκα που λατρεύει να φορά ανδρικά αρώματα αλλά, ακόμα και αν δεν είσαι «μία από εμάς», ακόμα και αν προτιμάς να φοράς λουλουδένια ή πουδρένια αρώματα στο δέρμα σου, σε αφορά τι φορά το αγόρι σου.

Αν δεν έχεις ωστόσο αγόρι και δεν σου αρέσουν τα ανδρικά αρώματα και πάλι μην φύγεις, ίσως έχεις κάποιον κολλητό, τον μπαμπά σου, τον αδελφό σου ή έναν άνδρα στη ζωή σου τελοσπάντων, που θέλεις να κακομάθεις με ένα ευωδιαστό δώρο.

via GIPHY

#Trending: Τα αρώματα έχουν τάσεις και εδώ θα μάθεις τις δημοφιλέστερες για φέτος

Ένα δώρο για…εσένα

Βέβαια, αν με ρωτάς, το ανδρικό άρωμα είναι περισσότερο δώρο στον εαυτό σου (είτε το φοράς εσύ, είτε κάποιος άλλος), παρά οτιδήποτε άλλο. Για να μην μακρηγορώ όμως περισσότερο, παρακάτω σου έχω τα ωραιότερα, νέα ανδρικά αρώματα της αγοράς.

Προσωπικά, θα φορούσα τα περισσότερα και θα μου άρεσε να τα μυρίσω όλα γύρω μου. Ρίξε μία ματιά και σκέψου μήπως ήρθε η ώρα για ένα δώρο… στον εαυτό σου (κλείνω το μάτι πονηρά).

Orange fresh! Βρήκαμε 10 αρώματα με την ευωδιά του πορτοκαλιού για να μυρίζεις φρεσκάδα όλη μέρα


Πηγή