Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

BRAND NEW! Τα 20 νέα προϊόντα που πρέπει να βάλεις στο beauty «ραντάρ» σου

Η άνοιξη είναι –ανεπίσημα- εδώ και η διάθεσή μας ανεβαίνει…ανεβαίνει… ανεβαίνει… Δεν θα φτάσει στα ύψη βέβαια γιατί έχουμε lockdown ενώ έξω η πλάση ανθίζει αλλά δεν είμαστε και πεσμένες. Έχουμε άλλωστε πολλά πράγματα που μας κάνουν χαρούμενες. Πρώτα από όλα η υγεία μας! Είναι το πιο σημαντικό από όλα και για αυτή κάνουμε όλες αυτές τις θυσίες. Δεύτερον, χαιρόμαστε που ζούμε σε μία χώρα φωτεινή και πανέμορφη. Τρίτον, χαιρόμαστε γιατί οι νέες αφίξεις της ομορφιάς είναι πραγματικά υ-πέ-ρο-χες!

Ερμ, στο beauty department βρίσκεσαι, προφανώς και θα μιλήσουμε για ομορφιά και προϊόντα! Οι νέες αφίξεις λοιπόν: Απλά απίθανες και τόσες πολλές που σε αυτή τη gallry Που θα δεις παρακάτω, δεν μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε μόνο δέκα προϊόντα αλλά βάλαμε 20! Ναι, τα χρειάζεσαι όλα! Ναι, είναι όλα λαχταριστά και ναι θα σου εξηγήσουμε τα πάντα!

Υπάρχουν βερνίκια, κραγιόν, κρέμες, νέα brands, οροί, μαντηλάκια, αρώματα, καθαριστικά… Η λίστα είναι ατελείωτη γι’ αυτό δεν θα σου τα απαριθμήσω εδώ ένα-ένα αλλά θα σε καλέσω να κάνεις ένα scroll και να τα δεις όλα αλλά και για να μάθεις για αυτά παρακάτω. Σημείωσε αυτά που σου αρέσουν και βάλτα στο ηλεκτρονικό σου καλάθι!

Διάβασε ακόμα: 8+1 make up looks με χρωματιστές σκιές για να μπεις σε mood άνοιξης


Πηγή