Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Brand New! 10 νέα προϊόντα που αξίζει να βάλεις στο νεσεσέρ σου

Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν βλέπω ειδήσεις πλέον. Με πιάνει κατάθλιψη, μπερδεύομαι, δεν ξέρω τι να πιστέψω και για να είμαι ειλικρινής εκνευρίζομαι. Μπαίνω στο Newsbomb.gr και στο cnn.gr για να μάθω τα νέα που με αφορούν και κάπως έτσι ξεκίνησε η σημερινή μέρα. Διάβασα ότι δεν θα απολαμβάνουμε ελευθερίες για πολύ ακόμα και κάπως έπεσα ψυχολογικά. Όχι πως απολαμβάναμε καφέδες και ποτά στα μπαρ, έχουμε ξεχάσει πώς είναι. Αλλά κάναμε μία βόλτα, ψωνίζαμε κάτι και λίγο νιώθαμε πιο free.

Αυτά κόβονται βέβαια σύντομα και θα μας φάει το σπίτι. Ευτυχώς που υπάρχει η ομορφιά! Όσο τα φορέματα και τα παπούτσια και όλα τα ρούχα που με μανία αγόραζες τις προηγούμενες ημέρες στις εκπτώσεις, κάθονται στην ντουλάπα με τα ταμπελάκια τους, τα προϊόντα ομορφιάς που ίσως σνόμπαρες θα σε σώσουν από την πλήξη και θα σε κάνουν να νιώσεις καλά.

Θα το ρίξουμε λοιπόν και πάλι στην ομορφιά και την περιποίηση και γι᾽αυτό σήμερα αποφάσισα να ετοιμάσω νωρίτερα από ότι είχα προγραμματίσει, το Brand New του μήνα. Διάλεξα δέκα προϊόντα που με έκαναν χαρούμενη και θα κάνουν σίγουρα και εσένα αν μη τι άλλο να χαμογελάσεις. Θα ομορφύνουν το τρίτο (;) κύμα της καραντίνας και θα σου θυμίσουν να κάνεις λίγη υπομονή και ότι όλα θα πάνε καλά.

Κάνε λοιπόν ένα scroll στην παρακάτω gallery για να ανακαλύψεις τα προϊόντα που έχω ετοιμάσει για εσένα και βάλτα στο ηλεκτρονικό σου καλάθι. Όταν πλέον θα φτάσουν στα χέρια σου θα έχεις κρεμάσει στην ντουλάπα όλα τα καινούργια σου ρούχα αφόρετα και θα ανυπομονείς να ανοίξεις ένα πακέτο με πράγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις!

Διάβασε ακόμα: Ήβη Αδάμου: Έγινε ξανθιά και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για αυτήν την αλλαγή


Πηγή