Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Celebrity Hairspiration: 10 πανεύκολα high ponytails για να μη βαριέσαι ποτέ τα μαλλιά σου

Εμείς τα κορίτσια δε βαριόμαστε ποτέ με τα μαλλιά μας! Πάντα αναζητάμε όλα τα νέα hair trends σε κουρέματα και χτενίσματα για να είμαστε κάθε σεζόν «in» και απόλυτα κομψές. Ακόμα και την περίοδο της καραντίνας δεν εφησυχάζαμε, τώρα είναι απολύτως λογικό να μην καθόμαστε σε ησυχία.

Σε αυτήν τη φάση, όμως, που δειλά-δειλά μπαίνει το καλοκαίρι ψάχνουμε όλο και περισσότερη έμπνευση για χτενίσματα που δε θα μας κάνουν να σκάμε από τη ζέστη, αλλά συγχρόνως θα μας δείχνουν περιποιημένες. Και δεν υπάρχει τίποτε πιο κομψό από μία πολύ ψηλή αλογοουρά. Πού θα βρούμε, όμως, την έμπνευση; Μα, φυσικά, στις αγαπημένες μας celebrities.

Με πολλή λίγη προσπάθεια, ελάχιστο χρόνο και τρομερό στυλ, μπορείς να δοκιμάσεις στα μαλλιά σου 10 διαφορετικά high ponytails που έχουν κάνει τα πιο it girls του διεθνούς jet set- θα τα δεις όλα στην παρακάτω gallery-, τα οποία είναι ικανά να δώσουν ένα preppy, girly ή αυστηρό twist στη συνολική σου εμφάνιση. Η Bella Hadid, η Beyoncé και η Hailey Baldwin είναι μόνο μερικές stars που θα σου δώσουν το #hairspiration που χρειάζεσαι!

Διάβασε ακόμα: 10 διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει


Πηγή