Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Christmas changes? Η Hilary Duff έκανε στα μαλλιά της την αλλαγή που θες

Μόλις 29 μέρες απομένουν ως τα Χριστούγεννα και σίγουρα θα έχεις αρχίσει να αγχώνεσαι για το τι θα βάλεις στο ρεβεγιόν και πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου. Εάν σκέφτεσαι μια αλλαγή για τις γιορτές πάντως, η Hilary Duff υιοθέτησε το πιο hot trend της σεζόν και πραγματικά της ταιριάζει απίστευτα.

Η 29χρονη ηθοποιός αυτή τη φορά δεν άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της (σ’ αυτό τα καταφέρνει άψογα η Kylie Jenner), αλλά τα έκοψε αφέλειες και κατάφερε να δείχνει απίστευτα chic πολύ μικρότερη από την ηλικία της.

Η Hilary κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φωτογραφία με την αλλαγή της και όταν την είδαμε πραγματικά μας άρεσε πάρα πολύ. Η όλη αλλαγή της δίνει μία πολύ 70’s νότα στην εμφάνιση της και η αλήθεια είναι ότι μπορεί και το υποστηρίζει τέλεια!

 

New bangs. Bang bang

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hilary Duff (@hilaryduff) στις Νοέ 23, 2016, 1:23μμ PST

Η ηθοποιός έχει υιοθετήσει επίσης και μία ombre απόχρωση στα μαλλιά της, αφού η ρίζα τη είναι πιο σκούρα, ενώ οι άκρες της πιο ξανθές, οπότε γιατί όχι να μη δοκιμάσεις και μία τέτοια αλλαγή.

Εάν πάλι θες κάτι πιο γήινο και σκούρο τότε η πρόσφατη αλλαγή της Emma Watson από το πιο ξανθό στο σκούρο καστανό είναι αυτό που σίγουρα θες να κάνεις!


Πηγή