Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Copy the look: Το άψογο office chic μακιγιάζ της Φαίης Σκορδά + τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν

Κάποιες έχουν επιστρέψει στο γραφείο και κάποιες δουλεύουν από το σπίτι. Κάποιες πηγαίνουν μερικές φορές την εβδομάδα και άλλες είναι ακόμα διακοπές. Αυτές οι πρώτες μέρες του χρόνου είναι πιο περίεργες από ποτέ αλλά δεν μας πειράζει guys, σκεφτόμαστε μόνο θετικά γιατί όλα αυτά θα περάσουν κάποια στιγμή.

Ναι, ναι ξέρω (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), αυτά τα λέμε πολύ καιρό τώρα.. Και θα συνεχίσουμε να τα λέμε! Η ζωή συνεχίζεται άσχετα με το αν θα είσαι στο γραφείο ή αν θα μπεις σε κάποιο zoom call. Το να περιποιηθείς τον εαυτό σου δεν έχει να κάνει με το πώς θα νιώσουν οι άλλοι όταν θα σε δουν, αλλά με το πώς νιώθεις εσύ, αν είσαι έτοιμη να κατακτήσεις την ημέρα ή αν ακόμα θέλεις τον χρόνο σου.

Αυτό που θα κάνουμε σήμερα λοιπόν, είναι να πάρουμε παράδειγμα από το αγαπημένο μας κορίτσι, τη Φαίη Σκορδά, και το υπέροχο office chic look που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram. Η Φαίη είναι η «βασίλισσα» του φυσικού μακιγιάζ και το συγκεκριμένο που είδαμε, βρίσκουμε ότι είναι ό, τι πρέπει για κάθε περίσταση, είτε αυτή περιλαμβάνει έξοδο, είτε όχι. Για δες…

Smoky eyes και όγκος στα μαλλιά για super hot εμφανίσεις – Inspo η Φαίη Σκορδά

Απόλυτα κομψό, nude και κολακευτικό για όλες, τι συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι αυτό που χρειάζεσαι όταν έχεις λίγο χρόνο να ετοιμαστείς το πρωί, αλλά και όταν έχεις όσο χρόνο θέλεις αλλά σου λείπει η όρεξη. Πάμε να δούμε τι θα χρειαστείς.

Στην επιδερμίδα

Για το 2022, προτείνουμενα αφήσεις στην άκρη το βαρύ μακιγιάζ και να επιλέξεις μία θρεπτική ενυδατική κρέμα με χρώμα, όπως η Laura Mercier, Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector SPF30. Έχει όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σου, προσφέρει ελαφριά κάλυψη και το αποτέλεσμα  που χαρίζει είναι σούπερ φυσικό, όπως αυτό της Φαίης.

Laura Mercier TINTED MOISTURIZER NATURAL SKIN PERFECTOR SPF30 copy

Hot tip! Εφάρμοσέ την αμέσως μετά τον ορό που χρησιμοποιείς το πρωί για τέλειο αποτέλεσμα που μοιάζει με δεύτερο δέρμα.

Στα μάγουλα

Ναι, θα ασχοληθείς με τα μάγουλά σου γιατί, το ρουζ είναι το προϊόν που θα σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια, γρηγορότερα από το κονσίλερ. Διάλεξε μία θερμή απόχρωση, ιδανική ένα ρουζ-μπρόνζερ όπως το Max Factor, Cream Puff Blush στην απόχρωση Alluring Rose, για να ζεστάνεις την όψη σου και να αποκτήσεις άμεσα χρώμα και λάμψη υγείας.

Max Factor Cream Puff Blush στην αποχρωση Alluring Rose copy

Hot tip! Φόρα το ρουζ σου στα σημεία που κοκκινίζουν φυσικά από τον ήλιο: Τα μάγουλα, το μέτωπο και τη μύτη σου.

Οι σκιές

Ναι, θα βάλεις λίγη σκιά για να δώσεις λάμψη στο βλέμμα σου και προτείνουμε να επενδύσεις από τώρα σε μία τετραπλή παλέτα όπως η Tom Ford, Soleil Eye Color Quad. Έχει όλες τις nude αποχρώσεις που χρειάζεσαι για διακριτικά, καθημερινά looks όλο το χρόνο και λίγη λάμψη για τις ημέρες που θέλεις κάτι παραπάνω. Και όχι, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην εφαρμογή, μπορείς να βάλεις ακόμα και μόλις μία πινελιά ή άφθονο χρώμα αν έτσι αισθάνεσαι.

Tom Ford Soleil Eye Color Quad copy

Hot tip! Για το look της Φαίης, βάλε την λίγο πιο σκούρα σκιά στο κινητό βλέφαρο και πρόσθεσε λίγη λάμψη στο τόξο του φρυδιού.

Η Φαίη Σκορδά με το απόλυτο wet look – Τα tips του Βασίλη Μπουλούμπαση

Το eyeliner

Είναι η χρονιά που θα μάθεις να το φοράς και θα το φορέσεις! Μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σου αυτόματα και σου το λέω εγώ που δεν το συμπαθούσα καθόλου. Πάτα play στο παρακάτω video και συνέχισε να διαβάζεις…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SmithaDeepak On YouTube (@smithadepak)

Όπως είδες, υπάρχουν τρικ ακόμα και για πεσμένα βλέφαρα ή μικρά μάτια σαν αυτά της Φαίης. Όσο για το ίδιο το eyeliner, εγώ έχω πάθει εμμονή με το Byredo, Eyeliner στην απόχρωση Technical Black.

Byredo Eyeliner στην αποχρωση Technical Black copy

Hot tip! Για να νιώθεις λίγο πιο ασφαλής, κάνε πρώτα τη γραμμή σου με ένα μολύβι και πέρνα από πάνω το eyeliner.  

Η μάσκαρα

Προφανώς και θα φορέσεις μάσκαρα και μάλιστα, φέτος θα επενδύσεις σε μία πολύ καλή, την οποία θα φοράς καθημερινά, και όχι μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Προτείνουμε την υπέροχη Sisley, Mascara So Stretch που χαρίζει μήκος, όγκο, καμπύλη και τέλειο μαύρο χρώμα με ένα πέρασμα.

Sisley Mascara So Stretch copy

Hot tip! Περίμενε λίγο να στεγνώσει η πρώτη στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου πριν περάσεις δεύτερη ή και Τρίτη.

Τα φρύδια

15 δευτερόλεπτα… Τόσο θα σου πάρει να χτενίσεις τα φρύδια σου με μία μάσκαρα φρυδιών όπως η L’Oréal Paris, Brow Artist Plumper στην απόχρωση Blonde. Μάλιστα, η συγκεκριμένη είναι ιδανική αν έχεις πολύ ξανθά μαλλιά σαν της Φαίης. Έχεις λόγο να μην το κάνεις;

LOreal Paris Brow Artist Plumper στην αποχρωση Blonde copy

Hot tip! Αν θέλεις λίγη περισσότερη ένταση, πέρνα το βουρτσάκι αντίθετα με τη φορά της τρίχας και μετά άλλη μία με τη σωστή φορά για να τα χτενίσεις.

Τα χείλη

Εδώ μιλάμε για το τέλειο nude και το τέλειο nude θα το πετύχεις ως εξής: Πέρνα πρώτα από όλη την επιφάνεια των χειλιών σου το λαχταριστό Maybelline New York, Ink Crayon Zodiac στην απόχρωση Lead the Way. Κάνε και λίγο overlining αν θέλεις, η λεπτή του μύτη θα σε βολέψει.

Maybelline New York Ink Crayon Zodiac στην αποχρωση Lead the Way copy

Έπειτα, πέρνα από πάνω το απόλυτα ματ και απολαυστικό Estée Lauder, Pure Color Whipped Matte Lip Color With Moringa Butter στην απόχρωση Air Kiss για χρώμα με διάρκεια. Δοκίμασε και τα δύο και πες μου εντυπώσεις… Θα περιμένω!

ESTEE LAUDER PURE COLOR WHIPPED MATTE LIP COLOR WITH MORINGA BUTTER στην αποχρωση Air Kiss copy

Λοιπόν; Είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τη μέρα είτε από το γραφείο είτε από το σπίτι; Δεν πειράζει αν δεν είσαι… Όλες μας προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα αλλά να ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε κάθε μέρα μαζί σου… Όπως η Φαίη μας!

Φούξια κραγιόν: Η Φαίη Σκορδά το απογείωσε- Πώς θα το φορέσεις κι εσύ




Πηγή