Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ματίνα Παγώνη κατά Λάκη Λαζόπουλου: Να δει τι περνά ο κόσμος στο νοσοκομείο και μετά να πει την άποψή του | ΕΛΛΑΔΑ

Για τα όσα είπε για εκείνη ο Λάκης Λαζόπουλος, απάντησε, μεταξύ άλλων, η Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Λάκης Λαζόπουλος (σσ ο οποίος πριν από λίγες ημέρες διεγνώσθη θετικός) θα πειστεί και αυτός, είναι αγαπητός σε όλους μας» σημείωσε για την κριτική που της άσκησε ο δημοφιλής ηθοποιός και του απάντησε: «Λέω στον Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου».

«Ο Λάκης προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο αυτό που ήθελε, το χιούμορ, για να βγαίνουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα για να τον απολαμβάνουμε» προσέθεσε η κυρία Παγώνη σημειώνοντας ότι είναι δεκτική στη σάτιρα.

«Εμείς θέλαμε με απλά λόγια να πείσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί και νομίζω ότι το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό» σημείωσε η κυρία Παγώνη για το στόχο που έχουν οι γιατροί, υπογραμμίζοντας ότι μόλις επιτευχθεί αυτό, θα επιστρέψει ο καθένας στη δουλειά του.

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Λάκης Λαζόπουλος -Η επική του ανάρτηση

Παγώνη: Δεν υπάρχει λόγος να μείνουν κλειστά τα σχολεία -Κορύφωση κρουσμάτων μέσα Ιανουαρίου

«Εγώ θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε ένα καφέ και να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες Covid, για να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και να αναπνεύσει. Και μετά να μου πει την άποψή του» κατέληξε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Σε ότι αφορά τη μετάλλαξη Ομικρον, η Ματίνα Παγώνη είπε ότι είχαν προβλέψει την αύξηση κρουσμάτων, σημειώνοντας ότι «η Όμικρον είναι πολύ επιθετική, το γνωρίζουμε όλοι και το βλέπουμε στην καθημερινότητά μας».

«Το θέμα είναι ότι η Όμικρον μπορεί μετά τις 15-20 Ιανουαρίου να δώσει μια αποκλιμάκωση σταδιακά, ώστε να ελεγχεί καλύτερα η κατάσταση και να ηρεμήσει ο πανικός που υπάρχει» συμπλήρωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, υπογραμμίζοντας ότι η πλειοψηφία της μετάλλαξης Όμικρον δεν χρειάζονται νοσηλεία. «Στις μονάδες ΜΕΘ μέχρι στιγμής έχουμε μόνο κρούσματα της Δέλτα» συμπλήρωσε.

Τι είχε πει ο Λαζόπουλος για την Παγώνη

«Είμαστε σε μία σύγχυση για το τι θα γίνει μετά, αν η νέα χρονιά είναι κολαούζος της προηγούμενης. Πιστεύω ότι το 2022 θα λήξει, τουλάχιστον αυτή η πανδημία. Με τόσα κέρδη δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει άλλη πανδημία. Μπήκαμε στον αιώνα των πανδημιών. Ακούμε τους επιστήμονες αλλά εγώ δεν λαμβάνω υπόψη τα λεγόμενα της κυρίας Παγώνη, θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ, έχει μια χαρά φωνή. Αν είχα εκπομπή σίγουρα θα τη σατίριζα. Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές. Λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος για την Ματίνα Παγώνη.


Πηγή