Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Diamond Nail Art: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο trend για τα νύχια μας!

 Μετά τα mirror, shattered glass και holographic nails, που απωθεώθηκαν μέσα στο 2016, ένα νέο trend έρχεται από την Κορέα- τη μητέρα των trends- για να κάνει δυναμικά την εμφάνισή του στα νύχια μας και να μας βάλει σε πειρασμό να το δοκιμάσουμε, φυσικά!

Κι αυτό γιατί, χάρη στα diamond nails, μπορείς να δημιουργήσεις το εφέ των διαμαντιών πάνω στα νύχια σου, στολίζοντάς τα. Στην ουσία πρόκειται για ένα update ή πιο glam εκδοχή των shattered glass nails από την Eun Kyung Park, τη μανικιουρίστα που εφήυρε το trend των «γυάλινων» νυχιών.

 

 

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on Nov 26, 2016 at 5:35pm PST

 

A video posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on Nov 25, 2016 at 3:36am PST

Όσο για το ποια είναι η τεχνική… ακολουθείς αυτή των glass nails (γυάλινων νυχιών) δηλαδή κολλάς διάφορα κομμάτια από ειδικά holographic foils .

 

A photo posted by SEO JUNG SEO (@seo_unistella_) on Dec 10, 2016 at 9:04am PST

 

A photo posted by [유니스텔라 공식 디자이너]_huh eun hee (@hee_unistella) on Dec 16, 2016 at 4:59pm PST

Κι αν αυτός δεν είναι ο πιο glam τρόπος να αναβαθμίσεις το απλό μανικιούρ ή ακόμη και το πεντικιούρ σου (δες πιο κάτω τη φωτό), τότε ποιος είναι;

 

 

#다이아몬드네일#디아몬네일#니트네일#메탈릭네일#프리즘#오로라#고드름네일#데일리네일아트#프렌치네일#글리터네일#공간네일#풀스톤네일#그래픽스트라이프네일 #강남네일#오로라네일 #실팔찌네일#유리조각네일#스트라이프네일#페이즐리네일#젬스톤네일#modinail#韩国#美甲#江南美甲#unistella#유니스텔라 #유니스텔라트렌드 @unistella_by_ek_lab @hee_unistella #불펌#도용금지?

A photo posted by [유니스텔라 공식 디자이너]_huh eun hee (@hee_unistella) on Dec 6, 2016 at 6:29am PST


Πηγή