Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Dior SS/22’: Το μυστικό του Peter Phillips για τέλειο διπλό eyeliner όπως το είδαμε στην πασαρέλα

Για ακόμα μία φορά, η Maria Grazia Chiuri ενορχήστρωσε ένα show, που ο κόσμος της μόδας θα συζητά για καιρό. Εδώ όμως δεν είναι το fashion department… Βρίσκεσαι στην πλευρά της ομορφιάς και πρέπει να ομολογήσουμε ότι, και εμείς θα συζητάμε το show του οίκου Dior για καιρό.

Ο Peter Phillips βλέπεις, δημιούργησε –για ακόμα μία φορά- ένα μοναδικό look, ιδιαίτερο μέσα στην απλότητά του και γεμάτο νόημα.

Τα μοντέλα, παρέλασαν με ένα 60’s double eyeliner look (και μαλλιά δια χειρός Guido Palau), δροσερή επιδερμίδα και πολύ ενυδατωμένα χείλη. Η έμπνευση πίσω από το μακιγιάζ; Η χημεία της Maria Grazia Chiuri με τον Peter Phillips.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Peter Philips (@peterphilipsmakeup)

Versace SS/22: Στο show πoυ κράσαρε το internet είδαμε ένα μακιγιάζ όνειρο (+το προϊόν κλειδί)

Η έμπνευση

Όπως είπε σε συνέντευξή του ο master Phillips, κάθε σεζόν η Maria Grazia τον βοηθά να βρει κάτι καινούργιο, και να επανεφεύρει το eyeliner για την κάθε κολεξιόν. Αυτή τη φορά, το κενό ανάμεσα στις δύο γραμμές eyeliner άρεσε πάρα πολύ στην Maria και ήξερε ότι θα ταιριάξει σε όλες (και στα 90 μοντέλα), όπως άλλωστε και η αλογοουρά που δημιούργησε ο Guido.

To μυστικό

Όσο για το μυστικό… Ο master Phillips έκανε τις δύο γραμμές, ακολουθώντας τις ευθείες των βλεφάρων (άνω και κάτω) και για να τονίσει το κενό ανάμεσά τους, πέρασε λίγο kohl μολύβι, σε απόχρωση 2 τόνους πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα του κάθε μοντέλου.

Christian Dior S22 240

Τα βλέφαρα παρέμειναν nude, με τη βοήθεια ελάχιστης σκιάς ενώ το eyeliner που χρησιμοποίησε, δεν ήταν άλλο από το Diorshow On Stage Liner.

DIORSHOW ON STAGE LINER WATERPROOF

Eyebrow mapping: Το viral TikTok hack για τέλεια φρύδια

Προκειμένου να παραμείνει η προσοχή αποκλειστικά στα μάτια των κοριτσιών, ο Peter Phillips άφησε τα χείλη «γυμνά» αλλά απόλυτα ενυδατωμένα, με το νέο Rouge Dior Floral Care Lip Balm Refillable.

ROUGE DIOR FLORAL CARE LIP BALM REFILLABLE

Το ωραιότερο so far

Αν με ρωτάς (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), βρίσκω ότι, από όλα τα eyeliner looks που έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής ο master Phillips για τον οίκο Dior και την Maria Grazia Chiuri, αυτό είναι το πιο ευέλικτο.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Το κενό ανάμεσα στις γραμμές, κάνει το look φρέσκο αλλά με ρετρό αναφορές, εντυπωσιακό αλλά όχι κραυγαλαίο, ιδανικό για κάθε σχήμα ματιών και με άπειρες δυνατότητες.

Αν και –προσωπικά- αποφεύγω το eyeliner (και το μακιγιάζ γενικά), θα δοκιμάσω το συγκεκριμένο look γιατί θεωρώ ότι πράγματι πάει σε όλες, ακόμα και σε εμένα την κυνικοαρνητική.

Eyeliner rocks! Η Ελεονώρα Μελέτη υιοθέτησε το πιο hot make up trend της σεζόν




Πηγή