Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η καθημερινότητα με ένα νήπιο μέσα από σκίτσα (εικόνες)

Η καθημερινότητα με ένα νήπιο έχει πολλές προκλήσεις. Τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία ανακαλύπτουν τον κόσμο, είναι πιο ανεξάρτητα, κάνουν τα πρώτα τους βήματα, λένε τις πρώτες τους λέξεις. Η περιέργειά τους, σε συνδυασμό με την ανεξάντλητη ενέργειά τους, μπορούν να μας βγάλουν νοκ άουτ.

Την καθημερινότητα με ένα νήπιο περιγράφει μια μαμά μέσα από τα σκίτσα της. Η δημιουργός του Instagram account @ab.bel αποτυπώνει σε σκίτσα απλές καθημερινές στιγμές με τον γιο της και βλέποντάς τα, οι σκηνές που περιγράφονται είναι κάτι παραπάνω από γνώριμες.

Τα σκίτσα της νεαρής μητέρας έχουν χιουμοριστικό χαρακτήρα και περιγράφουν στιγμές όπως όταν το παιδί δεν αφήνει μόνη τη μαμά ούτε στο μπάνιο ή όταν εκτοπίζει τους γονείς από το κρεβάτι ενώ κοιμάται μαζί τους.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @ab.bel

Γνώριμο σκηνικό και η ώρα του φαγητού  που μετατρέπεται σε μαραθώνιος και η κουζίνα σε εμπόλεμη ζώνη. Πολλά παιδιά σε αυτήν την ηλικία είναι ιδιαίτερα επιλεκτικά με το φαγητό τους, αρνούνται να φάνε και σίγουρα κι εσείς έχετε βρεθεί στη θέση της μαμάς στο παρακάτω σκίτσο.

skitsa fagito

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @ab.bel

Η καλλιτέχνης δημοσιεύει τα σκίτσα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου οι διαδικτυακοί της φίλοι ξεπερνούν τις 46.000. Τα σκίτσα της, έχουν έντονα χρώματα και ο τρόπος που περιγράφεται η καθημερινότητα ενός γονιού με το νήπιο παιδί του, σίγουρα θα κάνει πολλούς από εσάς να ταυτιστείτε.

Δείτε περισσότερες δημιουργίες της νέας μητέρας στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή